aky je to pocit?(baby)

ich

no, akurat rozmyslam...ale netusim ako dlho trva, ked to uz raz pride, mam jeden za druhym...ale ano je to tak do 10 sukund. aka kratka chvila a ako to moze vela zmenit...ja mam po dobrom sexe skoro vzdy dobru naladu

snailicek

xxxyyy, juva
- baby, a ako dlho už ste s partnerom? A mali ste niekedy niekoho, pri kom ste ho dosiahli? Lebo môj muž si myslí, že je to jeho chyba, že ma nevie uspokojiť. Zbytočne mu vysvetľujem, že je takých žien veeeeľa. Iným spôsobom s dosiahnutím orgazmu nemám problém.
Čo sa týka dĺžky, tak 20 sekundový závidím ;o] U mňa to je tak 5 - 10

xxxyyy

inak ale vazne ani ja som este nedosiahla orgazmus pri priatelovi ale ked si to robim sama tak vzdy :-)a trva takych 5-6 sekund

juva

del 12,ty si to meral?:)) Ale ak máš pravdu,tak je to dosť dlho..Ja som pri partnerovi ešte nedosiahla orgazmus a keď si to robím sama tak je to chvíľka,možno 3 sekundy..

hmm...

nooo... ja len musim reagovat, lebo to meno pouzivam ja uz dlhsie a zrazu vidim ze tu niekto zalozil pod takym nickom temu.. tak asi je tu viacej hmmkavych :) ... ale je dost zaujimave, ze presne s troma bodkami ako pouzivam ja ... no co uz .. neriesim...

Najčítanejšie články