Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Energie a veci

Príspevok v téme: Energie a veci
nathalia123

Myslíte si, že veci, myslené predmety, môžu mať nejakú energiu? Myslím konkrétne osobné veci s osobnou, skôr citovou a psychyckou hodnotou. Či je možné, aby mala nejaká vec vplyv na jej majiteľa (či už pozitívny alebo negatívny, ale asi v mojom prípade sa jedná skôr o ten negatívny), možno na jeho nálady, emócie, emocionálne smerovanie a tak. Prípadne, čo si myslíte o následnom zničení takýchto vecí a energiách po zničení. Budem Vám veľmi vďačná, ak sa vyjadríte.

nahtalia123

takze, myslis, ze ked si napriklad dam na seba naramok, ktory ma pre mna osobitnu hodnotu a zacnem mat zvlastny pocit, zmeni sa mi nalada a tak podobne a vzdy sa mi to stane, ked si ho dam, tak by som to nemala pripisovat tomu naramku? priklad..

fraisee

podla mna je to uplna blbost, domyslavost ludi ktori maju sklony uverit aj tomu, ze nad nimi preletel namiesto netopiera dracula.

nathalia123

ani ja by som sa tym nezatazovala, ale ale... ale zacali sa mi stavat dost zvlastne veci a ako si tak vsimam, mam pocit, ze to ma suvislost s nezivymi predmetmi, ale neviem, ci je to vobec mozne pripisovat tomu..

hmmmmmmmm

tak napr. posvatebne veci, by sa mali len palit... ale tie energie, to je vec toho, ako to vnimas, ja si myslim, ze je to volovina a nezatazujem sa podobnymi vecami, ze ci to ma energiu alebo ee