co s tym?

Príspevok v téme: co s tym?
kleofila

Bude pomaly rok, co zijem sexualnym zivotom. Priatela velmi lubim, ale.. este som nezazila orgazmus. Je moj prvy, takze ani nikdy predtym to este nebolo. Na zaciatku ma to trapilo a bolo vidno aj na nom, ze ho to zerie. Potom som to brala tak, ze treba chvilu casu, ale teraz zas prisli take divne pocity z toho. V podstate stale skusame, a bojim sa toho, ze ho to prestane bavit. Mam strach z toho, ze vyhlasi, ze ho to nebavi, ze sa mu to so mnou nepaci a viac ho neuvidim..

madem

ahoj, no vies, milovanie nie je len o orgazme, aj ked je to krasne, ked ho prezijes, ale clovek by sa mal milovat koli tomu, ze chce byt tomu druhemu co najblizsie, chce ho citit a prezivat s nim najintimnejsie chvile. Chlapi zvyknu byt z toho trochu mimo, ak zena pri nich nedosiahne orgazmus a myslia si, ze to zene s nimi nerobi dobre, ale vazne to nie je len o tom. MAli yb ste si obaja vychutnavat chvile sptravene spolu. Poradila by som ti, aby si sa s tvojim partnerom o tom porozpravala, ze sa ti to s nim paci a vzrusuje ta a ze aj ked nedosiahnes orgazmus je to s nim super. A hlavne najhorsie je, ked sa milujeme, ze sa o to velmi snazite, skuste na to nemysliet, uzivat si jeden druheho a ty sa hlavne uvilni. Pokial budes nervozna, ze ho zase nedostanes, tak ho naozaj nedostanes. TAkze klud a uzivajte si jeden druheho a ono to casom pride..

caliber

Ak ta miluje,neopusti ta ale bude sa snazit najst spolocne riesienie ako ta uspokojit.Tvoje obavy su zbytocne.Skus sa pohrabat na internete,skus nejake cviky...alebo mu povedz co ta vzrusuje.V posteli je dolezita aj komunikacie.Lahnu si vedla seba,strcit ho tam..par pohybov..takto orgazmus nedosiahnes.Vsetko je o dvoch ludoch.A snaha musi byt z oboch stran.Skuste polohu zboku,a nech ti pritom drazdi klitoris.A sama uvidis..alebo si dajte nejake vinko a vtedy su ludia vyrecnejsi.Povies mu co sa ti paci a on ti to s radostou splni :)

Najčítanejšie články