zalubila som sa do chlapca,ktory po svojom poslednom vztahu sa oji znova sklamat,vravi,ze nieje pripraveny mat vztah....lenze,bozkavai sme sa ,nie raz,hovoril mi pekne veci......neviem ako ho mam toho strachu zbavit,prosim poradte mi,je to pre mna dolezite
strach zo vztahu
to mas tak, ked ta necha par holiek, potom uz strati clovek chut vkladat energiu do noveho vztahu, lebo vie ze to nema zmysel
to vravel na zaciatku aj ten moj :) a dnes mame uz skoro rocny vztah...do nicoho ho netlac..to pride samo..ze vhupnete do toho vztahu... neboj :)
Jaj, Lucia...ako ti mi uz vieme v takomto poradit??? Najma ked sa tu jedna o povahu a pocity jednotlivca, ktoreho nepozname...a KAZDY je iny...co plati pre jedneho, to pre druheho nemusim... Keby kazdy vedel ako na to, tak by kazdy chodil s tym kym chce atd....uprimne...mile rada poradim, ale nie som vestkyna a nevidim buducnost ako nanho, takze si usetri poznamky typu "vdaka, ze mi niekto poradil...uprimne" ... you are welcome!
Podľa mňa on ten názor časom zmení, stačí ak sa znova zaľúbi.
neviem, ale strach zo vzťahu, to mi príde ako dosť blbá výhovorka...
Snaž sa ho ubezpečiť v tom, že ty si tá pravá a nikdy ho nesklameš a jeho ten strach opustí :) neboj;)
vdaka,ze mi niekto poradil....uprimne.