ahojte baby ja om z tejto informacie dost rozrusena....kto tym presiel??tym liecenim v nemocnici??ja som z vychodu ale idem niekde do pezinka....bol tam nikeot??alebo ide tam niekto??ja sa bojim:(( kto by somnou otom pokecal??pomoc:(
idem do nemocnice na liecenie PPP :(
ahoj anpis mi na mail pata.mravcova@atlas.sk
ja som bola na lieceni v Ba,ak niekto potrebuje radu,tak nech pise na moj mail anabu@post.sk,nebudem to tu rozoberat lebo su ludia ktori to absolutne nechapu,ktori nas zaskatulkuju,ale je to choroba ako kazda ina.v maily vam napisem aj telefon,mozeme sa aj stretnut rada vam pomozem poradim ako to cele prebiehalo v ba,bola som tam pol roka a dalo mi to strasne vela,teraz mam vsetko co mi chybalo,naspat kamaratov,naspat milovaneho priatela,rodinu,skvelu pracu a som stastna,co som predtym nebola.a da sa to.len si treba verit.
Ahojte, ja som si presla 2 x liecenim v BA. Tak ak ma niekto este nejake otazky, ktore bz ho zaujimali o tomto "procese", tak nech sa pyta.. Rada odpoviem..
Ahojte, mohli by ste mi niekto poradiť? Mám problém s anorexiou už 8 rokov, ale teraz som došla do štádia, kedy chcem konečne niečo robiť so sebou. Viem mu tu niekto dať radu? Bol niekto v edukačnom centre v Pezinku alebo v BA? Bola by niektorá, ktorá ste tam boli, ochotná mi poskytnúť svoje telefonne číslo, že by som vam zavolala a popýtala sa na bližšie informácie. Alebo prezvoňte ma na tel. 0915/330048 a ja vám zavolám, alebo najskôr napíšte smsku aby som vedela o koho ide a o akú vec. Bola by som veľmi rada, ak by sa mi niekto ozval. Konečne som sa rozhodla k veľkému kroku pre mňa a potrebujem vedieť čo ma čaká. Čítala som si veci na fóre, vidím, že niektorá mala aj zlé skúsenosti, ale myslím, že je to všetko úplne inak. Verím, že keď človek chce, tak to zvládne. A je rád za akúkoľvek pomoc, či radu. Díky
pakamiky.. co by bolevdalo asi tvoje dieta o par rokov keby ta vidi?? preco vracias? viem presne ako ti je..s tm ze sa rano zobudis a myslis na jedlo ..a ale dam ti ejdnu dobru radu.ked uz nicis seba tak nenic svoje dieta tym ze by sa to niekedy dozvedel.a ked to robia matky je ista sanca..a dost velkaa ze to budu robit aj ich deti..chod ku kadernicke..daj sa napr namalovat alebo rob nieco ine ked mas dieta v skole.. najdi si pracu..chod na nejake pohovory.. s kamoskou ( urcite mas nejaku!!) a najdi si chalana..aj ked len priatela cez net napriklad ktory nebude siice az tak skutocny ale zatial staci aby ti povedal par peknych slov..chpes?? musis uplne zmenit vsetko.stravu a kazdy jeden den..napriklad skus s dietatomm vymyslat mu napriklad program alebo sa snim ucievaj chod ponho do skoly..na bycikel a tak..aj jemu s to bude viac pacit ako keby ma kazdy den doma vidiet deprimovanu mamicku... mam este len 17 ale citilia by som to tak isto!!! viem ako je to tvojumu dietatu :(((( nevravim ze sa onho netsaras.sak ta nepoznam a urcite si dobra mamina :)) to nevravim ze niesi....len skus aspon nieco z toho co som ti poradiila ..drzim palce ahoj :) a na bulimiu kasli je to totalne svinstvo !! uz nikdy to nechcem zazit.ja som mala siice anorexiu minuly rok ale skusila som uz aj to co ty a ..to je este horsie..no iuzž nikdy viac..teraz mam siice o 3 kilo viac ako vtedy ale je mi to setko jedno uz!!!!.. netra sa tym,!!!!!!!!:)
počúvaj, netrep kraviny ja som tam bola a nikto sa tam nebije, aspon nie na oddelení PPP, sa spamataj.
ludia su zvierata,pretoze su hnani pudmi slovo blazon sa da pouzit na kazdeho, kto niekoho takto oznaci.
v Pezinku je to nieco strasne,bola som tam na navsteve za tetou, su tam skoro sami blazni, biju sa tam jak zvierata