môžem byť v tom?

janaaa

presne jak napisala summer =)ale vies tieto deticky nemaju ani sajnu o oplodneni si myslia ze stacia spermie blizko posvy a oni naskacu donutra a uz otehotneju =O))si myslia ze je to len tak ..samozrejme su pripady ked zena otehotnie na prvy krat aj mne sa to stalo prvy krat tak ..ale teraz na druhy uz nie =)cize ludianebudte naivny aj ked ste mlady ked sa budete pokuast o dieta za par rokov potom zistite jaka je to niekedy robota =)

nikolka

ahoj.citala som ze aj ked sa partner neurobi, pocas sexu sa vylucuje nejaka tekutina, kt. odasahuje spermie. ale je dost nepravdepodobne, ze by si ostala tehotna. V kazdom pripade by som to nenechavala na nahodu a zasla ku gynekologovi alebo by som si kupila test.Nemas to drahe.Kamoska si kupovala a stoji do 100 sk. Tak vela stastia:)

Summer

ale proste...keby ste si tak skusili pozret hocijaky nizkorozpoctovy dokument o tom,ako dochadza k tehotenstvu tak vam z toho logicky vyplinie,ze otehotniet sa neda len tak lahko...v ejakulate je milion spermii ale kym sa dostanu k vajicku predju taku cestu,ze sa cudujem,ze po svete vobec beha tolko deti:)...myslim ze z tych "kvapiek lasky"ci coho to je sa otehotniet urcite neda...

sdffkg

slecna xy..lepsie to nechat na nahodu jak sa pozorovat stale..bude vtedy kedy bude nemam 40 rokov nemam sa kam ponahlat

sdffkg

(slecna xy....PRESNE TAK, mas pravdu)citala som miliony otazok na nete kde odpovedal gynekolog aprd to obsahuje z toho sa otehotniet neda ale hovorte si co xcete!! . ..ja som tak spavala s priatelom dost dlho a tiez ma tu tekutinu a robil sa von dokonca aj blizko posvy sa mi robil a ziadne decko nemam ...poniektori mate mylnu predstavu si myslite ze staci ked su spermie blizko posvy tak zena otehotnie no jasne spermie naskacu donutra a uz su aj v cieli hned =)))))))...nemate ani sajnu co vsetko musi klapnut aby zena ostala tehotna!!A ktomu aby ostala je treba ejakulacia do posvy!A ani to neni zaruka ze ostane tehotna!Priklad prvy krat som otehotnela na prvy sup..a teraz sa robi priatel domna uz asi 5 mesiacov a tehotna nejsom takze ludia nenamyslajte si ze je to take jednoduche vzdy a prestant etu pisat take blbosti o niakej tekutine alebo ze sa urobil na vase gatky ci nejste tehotne je to smiesne..caute

slecna xy

kvapky lasky NEOBSAHUJU SPERMIE!!! kto neveri nech sa spyta akehokolvek sexuologa alebo gynekologa alebo hned niekolkych!!!
uplne ma dojima ked tu mudruju 16-17rocne deti..

xxx3

ahojte, chcem sa spytat ci mozem otehotniet ked som zobrala prvych 7 tabletiek antikoncepcie a mala som 3 dni po kramoch ked sa do mna priatel spravil

morela

-ikkkkkkkk-a vsetci ostatni co hlavne komentujete ze deti to nemaju robit!! ja mam taky isty problem a mam 20 rokov..a mam istu zodpovednost...som s priatelom polroka a doteraz sme sa vzdy chranili kondomom ale raz sa stalo ze sme nemali...a myslim ze sa to moze stat hocikomu ci ma niekto 15-20-30 (pokial zrovna dievca neberie antikoncepciu)...tiez si myslim ze 15 rocne dievcata to este beru ako zabavku a nemyslia na dosledky...no ja som si pockala do 20tky a je to moj prvy chalan s ktorym spavam a stalo sa to...a som preto nezodpovedna???ako tieto vase komenty ma trosku urazili..."kto z vas je bez viny nech prvy hodi kamenom" !!

niekto

ak muz mal elakulaciu a nebol medzicasom na zachode moze sa v jeho mocovej rure vyskytovat spermie ktore sa pri pohlavnom styku mozu vyplavit
je to mala sanca ale je ak to chces riskovat tak nech sa paci ale netrep a neplet ostatnych :P

Najčítanejšie články