ahojte, dnes som bola na preventivnej a robili mi trg pluc, mala som tam napisane ze je vsetko v poriadku len mam kalcifikat v lavom laloku, a v zavere bolo ze nalez v norme, neviete co s tym mam robit, ci je to nebezpecne a tak? za kazdu odp. velmi dakujem!
kalcifikat v plucach-prosim poradte co to je
neviem ako odpovedat. lebo zatial som nepochopila ako sa dostat do tejto stranky mozete mi poradit?
:-) dakujeeem
janika, uplne si ma pobavila, ze mineralky ...
Na prisun mineralov do tela potrebujes brat dobre zmesy na kosti.Napriklad Bone essentials kapsule.
Tam su vsetky potrebne mineraly a vitaminy v spravnych vzajomnych pomeroch na vstrebavanie a zabudovanie do tela.
Ovocne a zeleninove stavy obsahuju rozne kyseliny, ako napr kyselina citronova(citric acid), kyselina jablcna(malic acid), kyselina berbericka atd.
Tieto sa naviazu na kalcifikaty(uhlicitan vapenaty) a urobia ho vovorozpustny a dostane sa v krvi do ladvin, kde sa vyfiltruje do mocu. Cast sa moze zabudovat do kosti spat, odkial to telo povodne vybralo pocas choroby.
no a este sa chcem opytat, tie mineralne doplnky mozu byt mineralky alebo zmes mineralov?, a ovocne stavy mam pit s obsahom vapnika?a mozem pit mlieko a mliecne vyrobky?dakujem za odpoved
kjalcifikaty telo odstranuje chelacnym procesom. Chelacia je viazanie mineralov na rozne ovocne kyseliny, pricom treba dodavat kalcium v inych lahkorozpustnych formach(kalcifikat je uhlicitan vapenaty spravidla)
Takze jeden den ovocne stavy, druhy den mineralove doplnky.
jej vdaka RNG, ja uz som nieco podobne mala ked som bola mala, dali mi na to nejake lieky, a pyridoxin, teraz mam 19, a mozem tomu niecim pomoct aby som sa toho zbavila?
iesto malo byt miesto
Zapalu vselikde v tele vyvolavaju zvysenu cirkulaciu a casto vylucovanie roznych latok na mieste zapalu.Jednou z nich su rozne mineraly, hlavne vapnik.iesto, kde ten kalcifikat je je nefunkcne a poskodene. Telo ho ale po case vie zlikvidovat a regenerovat. Kalcifikat sa po case obvykle odbura. V plucach to ale moze trvat dlhe roky.