Asi mám problém. Zapozerala som sa do jedného kamaráta...do teraz som ho nevnímala, ale len nedávno som zistila, aké má nádherné oči. A hlavne sa na mňa pozerá úplne inak, ako ostatní... A to je ten problém... Mám priateľa a ja niesom ten typ, že opustím niekoho, koho milujem kôli niekomu, kto sa mi páči. A už vôbec by som nedokazala zahýbať priateľovi. Priateľa milujem, chcem s ním zostať. Sme spolu už 4 roky..Potrebujem len poradiť, ako sa mám zbaviť myšlienky na toho kamarata...Stále ho mám v hlave a odkedy sa ma pokusil poboskať to je ešte horšie................Vyhýbať sa mu nemôžem, je to kamoš..Som z toho na nervy a cítim sa hrozne...
Dilemma
Ked ten chlapec ma tak neskutočne priťahuje, že to ani nedokážem popísať. Len sa na mna pozrie a mna proste zamrazí. Nemôžem na neho prestať myslieť, stále čumím na jeho fotku, celý den na neho myslím, som z toho hotova..Viem, že ku mne tiež niečo cíti a to ma ešte viac ničí...Nič sme si nepovedali, robíme sa že nič, ale tá túžba....
ja ti poviem len tolko aj ja som bola taka zaslepena ale vytriezvela som s priatelom som bola 7 rokov a potom som spoznala na ihrisku stareho kamarata a teraz sme manželia tak si sprav rebriček hodnot a zistiš ktori ti viac vyhovuje.nie že by som ta nahovarala na rozchod ale moja skusenost
ja s calibrom uplne suhlasim.....aj ja sa pozriem po inom... to patri k tomu... clovek nemoze chodit so zavretymi ocami - to nejde... a ako si sama povedala... opustit ho nechces ani nic podobne... tak si to s tym kamaratom vyjasni.... nech je na cistom, nech vie,ze z toho nic nebude...
pardooon, toto nepatrilo do teeejto téémy, neeviem ako je to možnéé, žee to hodilo seeem...
noo, jaa mam silne kramy...aaj štyri dni, taakže ozaj dosť krvi. niekedy dokonca v noci, ked spím,aa sa prehadzujem alebo tak, taak aj na plachte raano najdeem trošičku...taakže aaj keby som chcela, neeviem si predstaviť, aaby som sa s partnerom milovala...
No vidím, že ste ma tu trošku nepochopili. Nemienim priateľa ani opustiť, ani mu zahnúť. Len kamarata potrebujem dostať z hlavy...Caliber, pekne si to napísal, každý chlap nerozmýšla tak ako ty. Mám 22 rokov.
Neopúšťaj toho koho miluješ,pre toho kto sa ti páči,lebo ten kto sa ti páči ťa opustí pre toho koho miluje.
pozri...neviem kolko mas rokov.ale ak ste spolu 4 roky tak dufam ze aspon 20 :) clovek si neuvedomi co ma kym o to nepride.Mas zasady,mas priatela,ak ho naozai milujes tak mu nezhanes ani ho neopustis lebo nebudes mat preco.Mne sa pacia kamaratky tiez.maju kasne oci,krasne tela..ale pre mna je moja najkrajsia :) asi tolko.neviem ci ti niekto poradi co mas robit.kazdy ti poradi co by robil on...
nikto žiadna rada? :(