ja by som sa chcela opytat ze ked budem chciet s chalanom sa vyspat a proste som este panna tak to krvacanie ako prebieha?lebo kazda zena to ma inak,nektora krvaca ina nie.tak sa chcem opytat ze ked je ten sex na posteli ci si musim nieco pod seba podlozit aby nebola krvava cela postel alebo kedy vlastne ta krv tecie?prosim napiste ako to prebieha,dakujem
sex,krvacanie,cistota
No netreba nic menit ked Ti to robi dobre...
100-kocka: Podla toho ako hlboko ide a ko to robi. No ale nemyslim si ze porusil tvoju panensku blanu. On je dostatocne pruzna, a ta krav moze byt, ze to robi trosku drsnejsie, resp. si hlada cestu a tym dochadzatrochu ku krvacaniu, myslim, ze je to v pohode...
hmmmm
ide o to ze najkrajsie je to po sexe len tak si slastne lezkate a nje hned n´bezat umyvat sa ze ffuuuj hadam nebudem po sexe takyto naopak to uz nema taky efek.ked ste chceli sex tak by sa po sexe nemalo nikomu hnusit nic a ist umyvat......
ja by som sa rada opytala ze ako to je ked je po sexe.treba sa ist hned osprchovat alebo mozes v klude lezkat vedla svojej polovicky?ja by som skor bola za to druhe ale tiez sa bojoim ze sa nieco pokazi tym ze bdues hned musiet sa ist umyt alebo on..to je take zvlastne nie?
pomoze nekto pls?
akoze by si tam mala mat aj nieco poruke na utretie seba a aj jeho pipika,ak hned nebudete koncit a nepojdete do sprchy?