poradte mi.. som zufala.. aky vrchny diel opticky zvacsi prsia ? aky strih ? farba ? ja sa asi tento rok zase nepojdem nikde kupat ! uz kamosi teraz maju plany kde vsade chcu ist a ja uz vymyslam ze nepojdem lebo sa bojim vody a take vyhovorky mam .. ale to len preto ze sa hambim za svoju postavu ... aj tie siroke boky.. aaa.. a tie prsia :(( da sa to dajak "upravit" plavkami ?? hmm .. asi nie co ? .. ako to riesite vy ?
Plavky na male prsia
mne sa v new yorkeri nikdy plavky nepáčili... pozri radšej v exisporte
hm?
Ahojte, chcela by som sa vás opýtať či neviete aké plavky majú v New Yorkeri? chcela by som sa tam ísť pozrieť, no nechcem cestovať zbytočne, ak tam nemajú PUSH UP plavky. Z vnútra musia mať tú plnšiu výplň, nie len klasicku. Vie niekto? dakujem
aj ja mam cicky male :DDD ked si kupujem plavky, vrchny diel musi byt vystuzeny a uväzovanie okolo krku.
ja maximalne odporucam plavky zn. TEZENIS ... konkretne jeden z typov vrchneho dielu, ktory je vystuzeny, naozaj dobre, krasne tvaruje prsia, opticky zvacsi o 1-2 cisla. Skvelé!! cena vrchn.dielu 10 eur, spodný tiež 10 eur. A tie baby, čo máte nesúmerné veľkosti máte vyhrané - veľkosť si môžete kombinovať, aj typ strihu a pod.
KLIKNI SI DO GOOGLA PLAVKY MARKO ELIZA M-122 ...JA MAM MALE PRSIA A TIETO OPTICKY ZVäčšILI :-)
ja by som nepovedala ze take tpy plaviek co su bez ramienok , co su len akko taky pas na prsia, ze su vhodne na male prsia, tie plavky este viac prsia zakryju a uplne "zrovnaju" s hrudnikom. skor by som povedala ze na male prsia su plavky ktore maju strih ako klasicke podprsenky s push up efektom. tiez mam trocha mensie prsia a nosim len take plavky, ktore su cele vystuzene. alebo take vacsie trojuholniky, ktory maju siroky a pevny pas po prsiami a su vystuzene. take kalsicke trojuholnicky na tenuckej snurke su pre obdarenejsie zeny
aradnna - viem presne, aké myslíš... to je taký pás cez prsia :) u nás ho tiež máme, a viacero typov.. niektoré sa dajú aj vystužiť, sú tam také dierky :) a tento typ plaviek teraz letí, a sú aj pekné :)
Ahojte,baby:)
Konečne téma,kde sa môžem zapojiť s vlastnou skúsenosťou:)Moje prsia sú nulové,obvod hrudníka ledva 82 cm,takže plavky zohnať bolo vždy trošku ťažšie.Ale tento rok som našla super v HM-spodok bikinový,vrch vcelku,akoby tubový,s ramienkami okolo krku.Prsia to síce neurobí,ale mňa nebaví stále si to niečím vypchávať a podobne.Tieto plavky mi všetci chvália,ja som spokojná.Prsia nie sú začiatok ani koniec sveta,verte mi:)
"wewerička" asi zhltla pokazeny oriesok :P takze nic :) a siuu - bratislava - aupark, avion, polus, palace, appolo... a golden point :) najdes aj na nete, googli, stranka je talianska :) vela stastia :)