poradte mi.. som zufala.. aky vrchny diel opticky zvacsi prsia ? aky strih ? farba ? ja sa asi tento rok zase nepojdem nikde kupat ! uz kamosi teraz maju plany kde vsade chcu ist a ja uz vymyslam ze nepojdem lebo sa bojim vody a take vyhovorky mam .. ale to len preto ze sa hambim za svoju postavu ... aj tie siroke boky.. aaa.. a tie prsia :(( da sa to dajak "upravit" plavkami ?? hmm .. asi nie co ? .. ako to riesite vy ?
Plavky na male prsia
aha,viem ake myslis .. no mne bohuzial by taketo urcite pekny dekold nevycarovali :( nic no, idem patrat dalej a pojdem sa pre istotu pozriet do NY ci neprekvapi :D dakujem
www.modrykonik.sk
diva.aktuality.sk tuna su aj s tym nariasením, tak si to preklikaj tie foto
no všimla som si ..len škoda, že neviem ako sa sem dávajú ..niektoré mi prejdú a niektoré nie ..
Dakujem za typy :) .. len od teba lilyianka mi neukazuje odkazy :( prepac ak som zle napisala prezyvku :D
-odkaz odstránený- alebo skús nariasený vrch, to tiež zväčšuje prsia
-odkaz odstránený- mňa tiež napadol presne tento istý štýl vrchu ako píše baba podo mnou ..... je to fakt super ... ja mám doma takú podrpsenku a krásne to zdvihne prsia a aj ich vytvaruje
škoda no na fotke tak neukážu :( v skutočnosti su také dokonalé .. a ja mam asi štvrtku jej pŕs a sú mi dobré
www.relleciga.com
no tak šup s linkom:) som zvedava, lebo si niesom istá, že viem, aké myslíš...ja som chcela podprsenkové, poriadne vystužené (či už okolo krku alebo klasické ramienka, to je jedno)
Ak by som ti mohla odporučiť odporučila by som ti vystužené plavky uviazane okoolo krku.. ja mam take male prsia že to ani možne neni :DD a čo !! vždy som sa za seba hanbila ale teraz s tymi plavkami radosť sa ukazovať :D mám vystúžené, vypchavky vyzeraju push up.. a tie plavky maju o dve velkosti viac než moje prsia a ani mi v nich neodstavaju ani mi nieje nič vidieť:) stali 15€ a su prenadherné :O idporučam :) su super maš v nich velke prsia ešte ti ich nadvihnu a ked sa pehnete vyzeraju vaše prsia na viac;) ak chceš daj mi vedieť pošlem link su naj :)
mne momentalne ide hlavne o to, aby boli vystužené..ale nie len tak obyčajne, to sú aj tie klasické trojuholníkové, no ja potrebujem takú hrubú výstuž.