Ako nájsť kamarátov?

Príspevok v téme: Ako nájsť kamarátov?
:(

Ahojte mam kamaratky ale to iba 4 a niesme partia a ja ked chcem ist vonku tak vacsinou nemam skym :( chcela by som si najst viac kamosiek alebo najlepsie sa dostat do nejakej partie ale neviem ako nato :( niekedy mi je az do placu :( cele dni sa doma nudim a teraz budu prazdniny a to sa asi zo samoty zblaznim :( tak poradte ako si najst kamosky alebo kde ste si vy najcastiejsie nasli kamaratov ?

zuuzu

ahoj :( no niekedy som mala taký pocit aj ja...ale pozri veď máš leto a veľa priležitosti na zoznamovanie.Napriklad ja ked nemám čo robiť zoberem kolieskové korčule ked je teplo a idem von:)a vies kolko nových kamaratov som koli tomu nasla...:))

:(

ja viem ze zalezi na kvalite priatelov ale itak ked neni ist s kym von je jedno us aku maju kvalitu :( ty ajtak musis trcat doma :( ja mam 14 a uz sa tesim ked pojdem na strednu :( tam sa konecne dostanem medzi inych ludi a skusim najst kamaratov ale to este potrva rok :( zatial mam sediet doma na zadku ? ja niesom spatna ani nijak hanbliva celkom ukecana holka podla mna len stale som medzi ludmi kde je uz urcene kto s kym sa kamarati :( a ja nepatrim nikam :(

karinka33

ahojk....ty kks ja ked som to citala tak som mala pocit ze to som pisala ja.:):)....kolko mas rokov ak mozem vedet?... ja mam tento isty problem..ze mam len malo kamaratok ...a ze chcem ist aj vonku a nemam skym.... ale my sa teraz stahujeme do ineho mesta..tak dufam ze tam to uz bude lepsie ...duufam..:)...one napis kolko mas rokof a pokusim sa ti poradit:)

judeeeeee

neviem,najlepsie bude ai tak ze bdes chodit von proste a sa pozoznamujes,ale jedno ti poviem...cez net ich urcite nehladaj!!!!!!!!!!!!!