Ahojte mam kamaratky ale to iba 4 a niesme partia a ja ked chcem ist vonku tak vacsinou nemam skym :( chcela by som si najst viac kamosiek alebo najlepsie sa dostat do nejakej partie ale neviem ako nato :( niekedy mi je az do placu :( cele dni sa doma nudim a teraz budu prazdniny a to sa asi zo samoty zblaznim :( tak poradte ako si najst kamosky alebo kde ste si vy najcastiejsie nasli kamaratov ?
Ako nájsť kamarátov?
Recept na veľa priateĺov a priateliek:
Zober si kopec prachov, choď sama do putiky a opakovane objednaj pitie kdejakým ženám, prípadne mužom. Opakuj aspoň 3x do týždňa. Budeš mať toľko kamarátok a kamarátov, že sa ti aj sprotivia :-o)))
ahojte ja mám taky isty problem.....ja mam iba 1 kamosku a ta ma čas len cez vikend a niekedy ani to nie poradte prosim :(
Ahoj, s odkiaľ si? Ja mám 16 a tiež nemám veľa kamarátok, ale ja som viac menej individualistka, tak mi to až tak nevadí, ale rada ti pomôžem :)
A hlavne nezúfaj, na strednej bude všetko iné, tam budú nový ľudia, som prváčka na strednej a všetko je iné ako na základke, na základke ťa takmer každý podkope
ahojťe,volam sa veronika budem mať 29 rokov,a chcela by som si touto cestou najsť nejake kamaradky či kamaratov.ja mam malo priaťelov,tak dufam po inzeraťe ich bude viac.som z pezinka..
nehladaj nasilu kamosov, vizera to cudne. ak zmenis prostredie, pridu novi ludia, a s nimi aj novi kamosi. ja tiez nemam vela kamosov ani ziadnu partiu a nevadi mi to. nezalezi na kvantite ale na kvalite ;)
ahojte , mozete mi prosim poradit mam velki problem s kamaratmi mam 14 rokov a v nasej dedine poznam dost malo vekovo rovnakich ludi a spoluziaci a znami s ktorimi som kedisi chodieval von teraz ma uz ani nezavolaju ... oni by len fajcili , to mi az tak nevadi ale vadi mi to ze ked ich ja zavolam von tak idu ale vacsinou ked ich volam uz su niekde cela skupina a sere ma ze ma nezavolaju ... pls poradte mi nieco
No neviem ja mam kopec kamaratov vsade okolo seba...Stale sa volakde tulam a nemozem povedat zeby som nebol ziadany a pobaveny kazdy den.Problem je asi len v tom ze moji kamarati sa vo velkej miere venuju alkoholizmu a zacinam mat velmi zly pocit ze to nedopadne s nami dobre ak to takto pojde dalej...
na zmrzlinu ale ved neni skym :( a este to ze vsetky kamaratky co mam su uplne odlisne :( ja sa chcem dostat do nejakej partie poradtee ako sa do nejakej dostat :(
no ved nie ved aj ja byvam v meste...a pozri vazne som nemala s kym chodievat von..a co s tyma kamaratkami nemozes vybehnut na zmrzlinu alebo tak?
zuzu no u nas to tak nieje tu sa neda najst len tak kamosov ked vyjdes von :( keby som byvala na dedine to hej predsa cim mensia skupina ludi tym sa viac vsetci poznaju to sa mi aj na dedinach paci :) ale ja byvam v meste a len tak sa k hocikomu ozvat to neviem :(