ahojky: včera sa vrátil priateľ po 5-mesiacoch zo zahraničia.....milovali sme sa, ale ja som ho nepoznala..robil to tak rýchlo, tvrdo..všetko ma dnes bolí, chcem sa opýtať skúsenejších...nemôže sa nič stáť..pri takej súloži(drastickej"")??-myslím tak, že či sa v pošve nevytvorí nejaký vzduch.. a tak, a či to nemôže spôsobiť komplikácie
Rýchly sex
vsimol si si aka stara je tato tema?
No, ak ste spolu neboli 5 mesiacov, tak je jasne, ze bol nadrzany ako byk, takze ten sex bol iste troskku rychlejsi a ziadostivejsi.. Kazdopadne ak by sa ti tam dostal vzduch, vagina to "vyprdne" - prepac za vyraz, ale rovnako, ako ked sa ti grgne, ked nieco rychlo zjes a dostane sa ti do brucha vela vzduchu.. Takze ziadne komplikacie. A myslim, ze ked sa zase po tej dobe udomacnite, ta uz bude sex klasicky, ako predtym..
Pre tych, ktori hladaju nejake tipy na polohy a bezpecnost pri rychlovkach, prikladam zaujimavy clanocek -- -odkaz odstránený-
samozrejme, ze sa castokrat pri sexe do posvy dostane vzduch, ved nie je vzduchotesna, chlap zvykne zenu "natlakovat":)) Ale je to uplne normalne a vzduch potom hned aj vyjde, ked si posva po sexe akoby poprdkava. Ked mal chut, tak sa necudujem, ze to takto robil, akurat ked ti to nebolo prijemne, nemala si lezat a tuzobne si zelat, aby skoncil, ale povedat mu, aby siel pomalsie, ze ta to boli. Nechaj teraz vaginu zahojit, bohuzial, par dni nic nebude...Moj manzel velmi dba na to, aby som bola vzdy dostatocne vlhka, lebo potom vie, ze by som sa musela hojit:)
MA DRUHU PONAHLAL SA ZA NOU
jaja, ked sa vydas a budete mat deticky, a budete tuzobne vyuzivat kazdu volnu chvilocku na sex, az potom uvidis , co j ryclost....
tinusska a kitti..ste zlaté, ďakujem..tiež vám prajem veľa šťastíčka a lásky.., ja len som sa bála, aby sa tam nedostal vzduch..alebo čo..(raz som o tom čítala)...lebo tak sme to nikdy nerobili..prajem krásny slnečný dník
raz mi tiez gynekologicka nasla ranku pri prehliadke a povedala, ze to nic. :)) Sa cudujes, ze bol taky? Po takej dobe bol z teba uplne paf. To sa radsej tes, ze to bolo take ake to bolo..... vela stastia :))
Neboj sa,mozno si len nebola dostatocne mokra-pripravena na sex. Ked si nekrvacala,tak ti to prejde.
Ale aspon sa mozes tesit,ze tvoj manzel uz tak velmi tuzil po tebe...
neporadí..niekto skúsenejší..kočky poraďte..