Cavte
poziadal by som vas o radu mam vyborne fungujuci vztah zo vsetkym co k nemu patri o 2 mesiace to budu dva roky co sme spolu vsetko je ok....len ja akosi neviem dosiahnut orgazmus pri sexe nepodarilo sa mi to ani raz co sme sa milovali..niekedy citim ze uz uz a nakoneic nic alebo mi priatelka povie ze uz nevladze ze ci uz neskoncime...tak a ja ju nechcem na silu nutit tak je the end na tento raz..a pokracuje sa rukou ...neviem cim to moze byt ze sa neviem spravit ..kondomom alebo nie?....ale je tu nieco ine?...skuste sa vyjadrit...dakujem
Seriozne
Viem ti len na 100% povedat ze kondom s tym nic nema. Pricinu musis hladat inde.
No u nas je to podobne, ale nasli sme par poloh kde to ako tak ide, ale tiez je to skor trapenie ked sa tak zamyslim nad tym. Kondom nepouzivame, menej to trva iba v tom pripade ked sme neboli dlho spolu, ale ani to nie je ziadny zazrak...uz ostava iba dufat ze casom sa to nebude zhorsovat co asi aj ano :(
tak to je na ceste uz ...ta antika..len treba pockat...ona sa boji ist doktorovi ale uz je na 99% ruka v rukave
pouzivate kondom?? no neviem mozno to je aj tym..neskusite dat antikoncepciu?? ved ste uz spolu dost dlho, nie? :)