Ahojte mam 18 a s mojim chalanom sme sa trosku hrajkali a stala sa nam taka vec ze..... mal vomne strceny penis do polovice nie upllne a vystreikal sa hrozi to ze budem tehotna? ako sa to prejavuje okrem toho ze nedostane zena krami da sa to spoznat skor??? prosim poradte mi prosim:((((
Som tehotna?
no cica ako to dopadlo????
Stačí veľmi málo,ak si mala plodné dni,je pravdepodobné,že tehotná budeš.
petiq to ty musis vedet ty si bola pri tom nie my..ak sa do teba urobil sanca tam je ak sa neurobil neviem naco to tu zbytocne riesis moja zlata....
No tak to neviem...ono vieš. Spermie sú ako vojaci...dostanú sa tam kde chcú. Skús si spraviť test, keď vravíš, že to bolo už dávno...možno ti výjde negat. a nebudeš sa musieť báť...Možno ti meškajú stresom...ja mám tiež problém s menzesom. Raz mi meškal pekné 2 mesiace. Ale tak to som vtedy bola sama, nemala som priateľa. Takže som to moc neriešila.
ked bol aj v polke a vystriekal sa tak tehotna by kludne moze zalezi ci si mala plodne dni alebo nie vtedy je riziko vacsie ale to neznamena ze ked si mala plodne dni ze musis otehotniet..takz eostava ti len cakat..a nabuduce viac rozmyslat ak nebude neskoro =9
No na nechránený pohl.styk sa dá kúpiť tabl.ESCAPELLE. Ale treba ju užiť do 72 hodín. Takže ja by som ti to odporúčala...no síce neviem kedy to bolo či ešte stíhaš. Ja som mala nechr.pohl.styk, keď som užila 4 hak tabl. No zistila som, že vraj ešte niesom chránená vtedy, tak som si šla pre istotu kúpiť tú tabl. Užila som ju asi po 60 hod. Tak dúfam, že zabrala.