aky uces je teraz v kurze? mam ist ku kadernicke a rozmyslam nad ucesom.
uces
ja som si dala raz spraviť podla kaderníčky a bolo to niečo strašné!! robila taký istý účes každému, len preto, že to bolo vtedy "in" a nie prečo, či sa to hodí ..
Smiem sa opytať, ak pôjdem do kaderníctva dať si spraviť nový účes, musím mať o ňom konkrétnu predstavu, alebo oplatí sa všetko nechať na nich :D...A ešte, či nepoznáte nejaké dobré kaderníctvo pre hairstyling :D
tak ofina do boku nejde kazdemu....je otazne aky mas tvar hlavy, resp tvare
Ja mam dlhe vlasy a chcem skusit ofinu do boku.niekde som pocula,ze to rozsiruje,je to pravda?
mia.. ak ofina, tak dlhsia vrstevnata.. lebo taka opticky zostihli plnsie lica na gulatej tvari.. urcite nie dorovna zostrihana ofina.. ta lica naopak rozsiruje..
Mam okruhlu tvar a rozmyslam o ofine na cle celo.....hodi sa mi?
Ja sa uz na to nepametam,bolo to uz davno,mozno pred 8 rokmi.
V pocitaci mi potom nahadzovali rozne učesy,mohli sme si aj rucne spravit-doplnit uces. Potom aj farby... Na jednom foto papiery mam jednu s kratkymi vlasmi,jednu s dlhymi a to aj z predu aj z boku-takze styri
Celkom inac nosim vlasy,ako mi oni
poradili a inej farby.
Mozno niekto ma s tym dobre skusenosti,ale podla mna,najlepsie je si najst dobru kadernicku,ktora ti vie poradit a fakt ti spraví taky uces aky sa ti hodi.
kitti a kolko si za to platila??? a kolko fotiek ti urobili??
mam taky ovalny tvar hlavy
program sa vola napr. Hair Studio. je velmi jendoducho ovladatelny. vyhladaj v googli.