Trasenie ruk

Príspevok v téme: Trasenie ruk
lesinka

V po slednych dvoch tyzdnoch mi robi caste problemy tras ruk nielen jemny ale dost to aj vidno, obcas len jednej ruke a to ked zdviham nejaky predmet ale drzim v ruke pero. Deje sa to tak 5 krat za den mozno aj viac krat. Nechcem panikarit ale moze to byt nervozita alebo mozno nieco ine? poradte..dakujem

44123

Ahojte,mam 14 rokov a tiez sa mi trasu ruky.,vzdy,neviem z coho to je,mam aj vysoky tlak...10.2 idem k neurologovi a obavam sa ze by to mohla byt aj parkinsonova choroba :(

slavino

Daj si vyšetriť štítnu žľazu, či ti neprodukuje veľa hormónov. Ja som to mal tiež Rok som bral lieky na zníženie činnosti š. žľazy a je to OK.

Martin643

Zdravim. Mne sa tiez trasu ruky. Jednak pri vypeti - strese. Co ma vsak ale trapi viac, ruky sa mi trasu, ked som vysileny. Po manualnej praci. Alebo hned po rane ked sa zobudim. B12 primam z mesa a mliecnych vyrobkov. Ale asi takato forma nestaci... pripadam si ako keby som mal malo energie. Vdaka za radu.

mjanik

trasenie rúk môže spôsobiť "špatná " krv,chorá pečeň a iné.Já by som začal tou pečeňou-je príliš silná, obličky slabé.Silná pečeň spôsobuje trasenie končatín,ba aj iných časti teľa.Toto je odborná rada a nie písanie z dlhej chvíle!!!!!

lubos555

cloviecik, to som si aj ja myslel, ale neni to tak. mojmu otcovi sa trasu, aj mne - tak to je dedicne, neni pravda!
vitaminy chybaju, papam uz pol roka zdravo (nie uolne) par doplnkov vyzivy(vitaminy a tak) a ruky sa mi netrasu, ale tak moze to byt aj stresom a tak, ale tak kazdy sme iny.. mozno to mas fakt dedicne, ale vyskusaj prijimat Bcka a horcik co to povie, mozno sa ti nebudu triast, alebo travenie do poriadku..

RNG

Nedostatok vitaminu B-12 sposobuje trasenie ruk.Dost casto to misdiagnozuju ako Parkinsonovu chorobu.
.....
B 12 sa prakticky neabsorbuje cez zaludok, ale cast sa vytvara probiotikami v crevach.
Ucinne sa da dodat alebo injekcne alebo liposomicky vo forme B12 pod jazyk(sublingual B-12). Plny ucinok B-12 sa ukaze az ked sa ho ulozi v peceni dostatok(loading)