som kazisvet

Príspevok v téme: som kazisvet
gabina111

Ahojte, chcem vam opisat moj problem. Neviem, ci sa niekto s tym stretol, ale mna to dost stve. Takze, som KAZISVET. Neviem ako, ale pokazila som uz mp3, TV ,CD prehravac, PC a najnovsie som pokazila priatelovi navigaciu v aute :( to ma mrzi asi najviac. Proste nemusim urobit nic exktra, staci ked sa niecoho dotknem a uz to nefunguje. Samozrejme, ze to nieje vzdy, ale stava sa mi to dost casto. Trapi ma to, bojim sa uz dotknut aj zvonceka na dverach. Neviem ci mam okolo seba taku auru, alebo co to je, ale fakt ma to uz unavuje. Priatel sa mi smeje a boji sa mi dat do ruky uz aj fotak. Mobil, uz mam 5ty za styri roky :( Poradi mi niekto co s tym?

anjelik9

si talent =))) ked sa ta nebojí on sám žeby si jeho pokazila tak môžeš byť ete v klude aspon má kto po tebe veci opravovať =)))

laskonka

Ja mam zhodou nahod takisto problem, vsetko co chytim tak pokazim... A nie len veci, ale napr. aj vztahy, aj vsetko. Som totalna idiotka.

gabina111

lenka: dakujem za povzbudenie,s tym horcikom to skusim aj ja.ved aj keby nepomohlo, ublizit to nemoze :)
Ata: chudera susedka :( no ale na tej statickej elektrine asi nieco bude, skusim si pohladat na nete.
Dakujem Vam holky,paaa

Aťa

Gabina, suseda 4 x pokazila televízor dotykom, keď ho chcela zapnúť. Opravár jej povedal že vytvára statickú? elektrinu. Či je to pravda neviem....ale možno to je tiež Tvoj problém.

lenka2583

ahojky. mám podobný problém, ale nie až v takom meradle. mňa to len občas chytí, pomaly to začne na mňa liezť a potom sa to nedá ovládať, čím viac vecí skazím(maličkostí: zhodím pohár, rozbijem pohár, zhodím CD-čka...) za ten deň tým som viac nervoznejšia. potom si už len sadnem na posteľ a čučím až kým nepôjdem spať, lebo tiež sa bojím čohokoľvek dotknúť. u mňa to ale do rána prejde. Dávam si horčík v tabletkách vtedy, pomáha to. I ked neviem z čoho to pramení u teba. U mňa je to z nervozity, ktorá neviem z čoho ide, proste sa zrazu začne zjavovať, bez príčiny.
Prajem veľa šťastia

gabina111

Co ja viem ako to kazim?!?! proste priatel mi hovori nastav hentu a hentu ulicu,ideme do mesta. robila som to presne ako to robi on, stlacila som gombik,pokrutila kolieskom a zrazu to vyplo....teraz sa navigacia akurat zapne a uz nevyhladava ulice, proste nejde. takisto to bolo aj s mp3 mala som ho rok a to je u mna pokrok, raz som ho zapla a proste sa vypol a uz sa nezapne....