Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ťažkosti s dýchaním

Príspevok v téme: Ťažkosti s dýchaním
monika99

Mám 28 rokov a už rok trpím ťažkosťami s dýchaním , ktoré prichádzajú z času načas, potom dva - tri dni nič necítim a potom to znovu začne. Zväčša cítim tlak na hrudníku a ako by pálenie záhy v okolí srdca. Absolvovala som vyšetrenia u kardiológa, na plúcnom, spirometer, endoskopické vyšetrenia , krvné vyšetrenia a všetky som mala negatívné. Teraz lekár ma odporučil k psychiatrovi, vraj to môže byť psychického pôvodu. Prosím o radu, či má niekto s tým skúsenosti.

Lulu2011

jerro - ak je to po jedle, je to zle travenie, skus odlahcenu stravu, plus mozes mat preplnene creva a to tlaci na branicu, treba sa precistit, ak to nie je nieco vazne, co tam narastlo a by tlacilo na vsetko

sash

cawte, mam podobne problemy uz dva roky, tiez som absolvovala rozne vysetrenia a nic...ale som rada ze toto tu citam,, uz som si zacinala o sebe mysliet ze som blazon...ako ste pisali o tych cajoch, ktory by ste odporucili? dakujem

jerro

Dobry vecer. neviem ci je to podobne stymi vasimi problemami. no tiez mam problemy z dychanim. prejavuje sa to tak akokeby som nemal dostatok kyslika. kazdy x-ty Hlboky nadych mi dava pocit dobreho nadychnutia no vsetky ostatne su akesy tazke. prejavuje sa to aj ked sa najem alebo napijem akehokolvek jedla a pitia. no najhorsi to je ked vypijem mlieko alebo zjem mliecne vyrobky... .myslim si ze to je nedolieceny zapal priedusiek lebo bral som antibiotika "azitrox" a polepsilo sa to no teraz je to spät. uz som bezradny a velmi sa tomu cudujem lebo nepijem ziadne alkohol max. pivo a aj to raz za 2 mesiace nefajcim vôbec a nezdrziavam sa v takomto prostredi! a sportujem... .proste nerobim nic co by mi mohlo ublizovat na zdravi. poradte mi prosim. zacalo sa to zaciatkom zimy 2011

citalb

aj ja to niekedy mavam,no vzdy len par dni,potom to prejde,ale teraz to mam uz vyse mesiaca,bojim sa byt sama,ze sa zadusim.Vzdy si myslim,ze sa uz riadne nenadychnem.Je to strasny strach.Myslim,ze je to psychicke...,no -kto vie? Co by ste mi poradili? Mne radili aj ukludnujuce caje aj valerianu aj kocurnik a homeopatika Ignatiu 30-tku.No skusim.-uvidim.Velmi sa bojim...

[zruseny12]

ja som citala,ze tazko dychat sa moze ked je clovek v stresse,ked ma astmu,moze sa mu tazko dychat ked ma malo zleleza,ked sa zadrziava voda v plucach,tetania je vela pricin preco cloveku sa zle dycha treba hladat pricinu....

rada

Ahojte,ja to mam teraz od decembra a vsimam si tiez kedy nastavaju tazkosti. Tiez niekedy sa tazko nadychnem a niekedy hladam vhodnu polohu aby som sa nadychla od pluc. Zistila som, ze tazko dycham, ked som v strese. Nedavno som mala skuskove obdobie. A je to po psychickej stranke. Co nevidiet mam statnice, tak ja dufam, ze uz to prejde. Verte ci neverte, ale vela zdravotnych problemov vyplyva zo psychiky.

karol 23

ahoj, jasom mal tento problém pred dvoma rokmi, bolo to vtedy, ked som sklamal mojupriatelku a nezdoveril som sa co sa stalo a ako sa to stalo. po case som jej to rozpovedal, a ked som vytiahol zo seba pravdu, tak vsetko, akoby zazrakom prestalo. bolo to fakt psychickeho povodu, tak navahaj a navstiv psychiatricku, ale neklam aj ju, inak ti nikto nepomoze.
ak chces si pokecat napis na karol23@azet.sk

RNG

pozri na temu hyperventilacna tetania. nervozita a stres spojeny s nedostatkom niektorych materialov v tele su casto pricina.

monika99

a za tie tri roky si vyskusala aj nejaku liecbu?? ja zatial neberiem ziadne lieky,pijem len bylinkove caje a mam pocit ze mi trocha pomahaju ale na druhej strane ma uspavaju.No ja mam vzdy pocit ze uz prisla mojaposledna minuta,alebo ze je to infarkt,je to velmi neprijemne.Zacalo sa to asi tak mesiac dozadu,vysetrenia su oki,tak zostava uz len psychologicke vysetrenie,ja mam dost silnu povahu ale prezila som dost stresu,nevylucujem ze je to nieco podvedome.Neviem comi to vyvolava,lebo aj ked som v klude sa to stava,lenze podvedomie pracuje stale.....