Ahojte, uz 2. den mam riadne zapalene hrdlo, nemozem vobec prehltavat a najhorsie je to rano, ked sa zobudim. Bolest hrdla pocitujem aj pocas celeho dna. Neviete mi nieco poradit na hrdlo ? Nechcem ist k lekarke, lebo mi zase predpise antibiotika, tych som sa nabrala uz viac nez dost a dalsie brat nechcem. Dakujem vam za rady
Riadne zapalene hrdlo
Sisina, raz doktori kvakaju, ze sa vsetko vyluci z tela von a nic nezostane a na to povedia, ze zatazuje oblicky. Sami sebe odporuju. Vit C mozno zatazuje oblicky, ale to doktori nepovedia, ze zatazuje oblicky vtedy, ak clovek nepije adekvatne m nozstvo vody. Ale v tomto pripade NIE LEN vysoke davky vit C budu zatazovat oblicky, ale COKOLVEK co do seba clovek da.
Kloktaj cajovnikovym olejom a jedz vela cibule.
skus kloktat dakym tvrdym alkoholom, ma to dobry efekt :) .. alebo klasika, tepla voda a sol.. klaktanie nema nikoto rad, ale pomaha to :)..sic epozeram, ze uz ti tu odporucili kloktani, ale tak opakovanie je matka mudrosti :)
skus wobenzym
mne kamoska lekarka povedala, ze ona si v takomto pripade nasadzuje 1000 mg denne vit.C, vacsie davky vraj zatazuju oblicky
Ahojcek, ani voda sa v tele neudrzi dlho a predsa je zivotne dolezita. Nepocuvaj propagandy sfarmaceutizovanej mediciny. Oni velmi dobre vedia, ako to funguje ale hovoria opak. Ale su lekari, cestni, ktori vedia a aj pacientovi odporucia. Napr., v UK coraz viac pacientm doktori povedia, berte 1000 mg Ester C kazdu hodinu. Ahojcek, al ked sa C nezdrzi v tele dlho, je to antioxidant naviazujuci sa na volne radikaly a ked opusta telo, neopusta ho sam. Dvojnasobny Nobelista Linus Pauling odporucal zdravemu cloveku dennu davku 3000 mg. Ked Pauling umrel, zmietli rychlo vsetko pod stol, aby nepadol farmaceuticky priemysel nakolena.
Zinok, selen a probiotika odporucam brat kazdemu aj zdravym stale, lebo ich v tele potrebujeme na mnozstvo funkcii a v potravinach ich nedostaneme dostatok.
ahojcek, prave pre to ze sa vitamin C zdruzuje v tele len kratko treba z neho pravidelne kazdu hodinu brat velke davky, aby bola vysoka hladina vitaminu C v krvi.
To totiz zvysuje obranyschopnost tela znacne.
Ja to mam mnohokrat osobne vyskusane uz dlhe roky, a nielen na mne ale aj na rodine a priateloch.
Ak nasadim tie nemozne velke davky vitaminu C okamzite a dodrzujem ich vyse 24 hodin, nedostavi sa mi ani horucka a virus je zniceny za 48 hodin. Potom treba este par dni brat antimikrobialne, lebo virus otvori prilezitost na sekundarne infekcie, zvacsa bakterialne. Bakterie vyuziju prilezitost oslabenia tela a premnozia sa.
Odporucujem Bioparox. Je to sprej do hrdla, super. Vitamin C si treba tiez dat a tiez zinok, ale netreba ho tak vela, ako tu vypisuje "odbornik" damian, telo cecko vymoci, jeho zasoby sa v tele neudrzia dlho.
jablonkaa, to nie je dobry napad. Zchladenie sice znizi zapal, ale aj obranu tela a prekrvenie danej oblasti
Uzitocnejsie protizapalove su Quercitin (2x500 mg)curcumin(2x500 mg),bromelain(2x600 GDU), GLA(pupalkovy a borakovy olej) dumbier, boswelin, ashwagadha...
......
Ja na take beriem striebornu vodu(spray do hrdla kazdu hodinu), GSE(60 kvapiek za den do litra vody, postupne pit), oreganovy olej(3x300+ mg) a NAC.
.......
Treba to vyliecit, nie len potlacat symptomy protizapalovymi prostriedkami.