Ahojte všetkým. Už asi mesiac si čítam príspevky, niektoré sú zaujímavé a niektoré sú podľa môjho uváženia vymyslené /ale to je len môj dojem/. Tieto zaujimavé, nezaujímavé príspevky by bolo dobře riešiť až do konca. Mám na mysli , bolo by dobré, keby každí kdo zadá tému o svojom probléme by na koniec dal vedieť jako to všetko dopadlo. Čítala som docela jeden zaujímavý príspevok, ktorý založil neregistr.prispievateľ, veľa ľudí mu naň aj odpovedalo, poradilo, zverilo svoje skúsenosti . Zadávateľ témy potom ostaným sľúbil , že pôjde so svojim problémom k lekárovi a dá vedieť. Bola som sa ma zvedavá na konečný verdikt, ale bohužiaľ nedal už potom vedieť. Ak sa nakoniec nedostavil k lekárovi , môhol aspoň dať vedieť akým spôsobom sa zbavil svojho problému. Keby sme takto postupovali pomôhlo by to veľa ľudom a bolo by to aj zaujímavejšie. Témy by potom obsahovali úvod /založenie témy na základe svojho problému/, stred /rady, skúsenosti, atd…/, koniec /a to je to hlavné, ktoré tam chýba…/. Tak čo vy nato?
Ešte jedno:
Vo viacerých príspevkoch som sa stretla s vulgarizmom, osočovaním, výsmechom, ironiou. Tí ,ktorí sa spoznáte by ste sa niekedy môhli nad sebou zamyslieť a uvedomiť si, že aj vy raz budete potrebovať pomoc od druhých. Nikto múdry z neba nespadol.!
Takže moji milí, vážení kolegovia, ktorí tu prispievať, môhli by ste aj vy prispieť svojimi nápadmi čo by ste tu chceli zmeniť a akú máte predstavu . Možno nám postupom času administrátor vyhovie. Touto cestou ho veľmi milo pozdravujem. Želám každému príjemný deň.