ahojte chcem sa opytat ze ci uz niekomu vyerali stehy z usi....myslim ak niekomu odstavali a po operacii....boli to??? nemozu same vypadnut??? dakujem
Vyberanie stichov s ucha
Ahoj, už som bol na vyberaní...skrátenie vôbec nevadilo,, sestrička ma pochválila že som si to držal pekne v čistote,, kedže som krv resp. chrastičky utieral denne,,, vyberanie nebolí,, cítiť možno trošku pálenie keď to vytiahne,, trošku mi vrazilo slzy do očí,, podobný reflex ako keď človek dostane do nosa,, mi to tak prišlo,, ale je to v pohode,,
Ahoj, už som bol na vyberaní...skrátenie vôbec nevadilo,, sestrička ma pochválila že som si to držal pekne v čistote,, kedže som krv resp. chrastičky utieral denne,,, vyberanie nebolí,, cítiť možno trošku pálenie keď to vytiahne,, trošku mi vrazilo slzy do očí,, podobný reflex ako keď človek dostane do nosa,, mi to tak prišlo,, ale je to v pohode,,
Ahoj, ja som bol pred 10 timi dnami na otoplastike a vo vnutri v ušiach mi nechala po tri stehy modrej farby ktore vyčnievali z ucha aj centimeter,,,otravovalo ma to a jasné že som tak chodiť nechcel... stehy som si skratil kozmetickými klieštikmi takmer na minimum,, nemôžu tie stehy povoliť? resp. mám ísť o 2 týždne na vyberanie stehov nezarastú dovtedy tak aby bolo možné ich vybrať?
Ahojte,
mne stehy vyberali. Je tomu päť dní, ale čo sa týka stehov, záleží na spôsobe konkrétneho zákroku. Vnútorné stehy, ktoré držia chrupavku, tie zostávajú, ale vonkajšie, ktoré zachytili kožu mi lekár vybral. Ak je tu niekto po plastike ušníc, napíšte, ako dlho ste mali bolesti. Mne nastali komplikácie - 10 dní po zákroku veľké krvácanie jednej ušnice a tiež velikánske modriny - do líca a krku. Teraz po vyberaní stehov ma to na jednom uchu štípalo a akosi ma to stále štípe. Na druhom to nie je také bolestivé. Tak neviem, či to je normálne, pretože všade píšu, že bolesť trvá dva - tri dni, ale ja som 11 dní po zákroku a stále mám uši bolestivé.
V.
takze ahojte...ja som zalozila tuto temu...a ak ste si vsimli tak to bolo hodne davno co som ju zalozila...to som sa chystala na kontrolu usi a na vyberanie stehov...ale vlastne som prekvapena ze oni mi ich nevybrali a to do teraz lebo maju same vypadnut...myslim si ze mozno aj preto aby sa usi nevratili do povodneho stavu...takze mam to overene ze stehy by sa nemali vyberat co sa tyka usi... cawiky...ak chcete este nejake info tak kludne napiste sem... pa
a mne to nevyberali oni sami vypadli to sa uz asi ani nerobi inak
neboli to, ale je to take neprijemne, skor by som povedala, ze to stipe.
Oho, keby tak. Je to individuálne.
vyberanie stehov nebolí