ahojte, nemohli by ste mi poradit nejaku peknu vonu na leto??sviezu, moze byt aj trosku ovocna.doteraz som cez letne mesiace pouzivala light blue ale uz som sa jej presytila.za tipy dakujem:-)
Vonavka na leto
leto už konbči, ale zase taka univerzalna vona vhodna na leto i jesen je Jimmy Choo WOman. Už som si ju kupila aj ja a je najlepšiaaa
moja rada - blue light z notina ;)
Ja si kupujem lanvin eclat, to je krásna letná vona (tiež kupujem na notino ovela lacnejsie ako v drogérii)
Ja mám najradšej Dolce & Gabbana Light Blue a kupujem už zasadne len na Notine :) vyskúšaj, podľa mňa ti sadne, máme podobný vkus
Toez akurat hladam nejaku fajnovu vonu na prichadzajucu jar/leto :-) mam rada svieze vone, ale aj napriklad rozne kvetinkove a tak :-) dajte tipy budem rada!:-)
www.facebook.com
najlepšia vôňa musk
zaza suhlasim s tebou..ten parfem je fakt dobry.Ma taku charizmaticku vonu.super
givenchy - absolutely givenchy
Prosim vas ak uvidite niekde S.Oliver žlty tak mi dajte vediet pls...ale vonu nie to mliecko bo to uz nechcem dakujeeeeem :))
Asi najsuper letna vona bol Jovan Fresh Musk - ale prestali to vyrabat (nechapem, preco?!) - ak by niekto vedel o podobnej voni, bola by som od stastia bez seba! Pre mna to bola Jednotka a asi aj ostane...