ahojte..mate niektorá skúsenosti s hak a výtokmi? ja užívam mercilon a neustále mam opakujúce sa mykozy..predtym som ani nevedela ze niečo take existuje.mate s tym niektora problem? lebo gynek.hovori ze mercilon je nizkohormonalny a nemal by byť príčinou..mali ste s tym niektora, pripadne ste prešli na inu hak a zmenilo sa to? pište skusenosti..budem vdačna...
antikoncepcia a výtoky?
caute. aj ja som zalozila temu na otazku Hak a mykozy tak sa skuste pozriet aj ku mne.
ja som cca dva roky uzivala hak Yadine a cca ( neviem to presne ) mam problem s mykozou. ja som sice mykozu chytila pri brani antibiotik. teraz aj kebyze mam umierat tak antibiotika nechcem ani za svet. dopujem sa laktobacilmi a vitaminom C aby som nebola chora a nemusela brat antibiotika. antikoncepciu neberium uz asi 10 dni. zatial som zaznamenala mierne zlepsenie. chcela by som sa spytat ze po tom vysadeni vam ako dlho trvalo kym vam priznaky vymizli?
v tej mojej teme viacera kocky tvrdili ze uzivaju Yadine ako ja a maju tiez problemy. ja sa nerada vzdavam antikoncepcie ale skusila som to. podla mna to musi byt poriadne preliecene a az potom sa to moze s hak znova skusit. hak to samotna nesposobuje ale zhorsuje liecenie.
opravim sa, nie len kvoli tomu, su tam samozrejme aj ine faktory, ale HAK tomu prispieva
ja som mala vkuse mykozu kym som brala HAK, a myslim si ze presne kvoli tomu. neverim lekarom v tomto, oni aj ostatne vedlajsie ucinky HAK len tak ututlavaju a zahovaraju. je to hnus ta HAK. ale kazdy je tvorcom vlastneho osudu....
no aj mne gynekolog povedal ze to z toho nemôže byť..a ze mi hak nezmeni, lebo ze každa obsahuje to isté a ze by to bolo ešte horšie..tak ze mam preventivne si davať gel multi-gyn raz za tyzden a ze to by malo zmierniť ten mercilon..ze užasny život
ahoj..ja to mam tiez,na gynde furt ze to nemoze byt..som mala evru a nech sa paci jedna mykoza za druhou jak na pase....tak som to vysadila,vtedy absolutne nic...teraz som zacala uzivat chloe a zas...takze znova som vysadila a uvidim...ale myslim si ze to bude tou antikou, tiez som nic take nepoznala kym som ju nezacala brat...asi tak....