Opuchnute oko

DodoO

Ahojte ja som sa predverom zobudil a otvoril som oči ale lave som nemohol akokeby som ho mal zalepene normalne som ho musel o rukov otvorit a taky pocit som mal ako keby bolo trocha napuchnute a jak som si ho pretrel tak taka tekutina okoloneho bola a bola odst lepkava neviete co to je mam ist za lekarom ? prosim ?

slavi91

Ja zvyknem mať opuchnuté viečko nad okom z klimatizácie z auta. Dávam si na to len ophtalmoseptonex a prejde to.

alta

tak prisiel kamarat lekar na navstevu dva krat mi tam nakukol, a zevraj mam zapalene nejake slzotvorne zlazy, a mirka alergia to neni ale boli too a taktiez svrbi opuchnute jak hrom, no nic cely cas som bola v tom ze ide len o prievan, diky vam za rady

mirka 23

Pre.............: Najradšej tu máme najmudrejších čo sa zatajujú, keby mala alergiu, tak ju oko svrbí a aj tak musí ísť k očnej. Trvá to už niekoľko dní, takže to samé od seba neprejde, a ak aj áno tak sa to vráti.

joni_

mas to len napuchnute alebo sa tam da nahmatat zacinajuca hrcka, ak ano tak je to zrno a to treba fakt ist ocnej, inak na zrno este pomaha teply suchy obklad a rozmasirovat, ale ak je to uz nejak moc zpalene tak to uz asi nepomoze

.......

jeeeeeeee mirka aka si mudra , zrusime toto forum a budeme vsetci chodit k lekarovi,... krava. pre altu : nemozes to mat nejaku alergiu?