Caute..poradi mi niekto???Neviem co mam uz robit...Mam priatelku 2,5roka a velmi sa lubime,no problem spociva v nasom sexualnom zivote...Nie ze by sme sex nemali..mame ale menej....Ona patri medyi tie vynimky bab,ktore to tak nepotrebuju....A ja nechapem,ze napr.po dlhej dobe lezime spolu v posteli a ju ani nenapadne myslienka na mna :(....Pritom,ja som normalny zdravy chlap..a chcem sa castejsie milovat s priatelkou ako sa miluje kazdi iny,ale proste to nejde:(....Mozno sa aj snazila to napravit niekedy...Ale za nejaky tyzden ,dva sa to opet vratilo do starych kolaji.......Ale velmi ju lubim,ale nechcem ju stratit a to nikdy
Prosim poradte mi...Budem vam vdacny
A inak ty co si pisala.....moja skusenost.......U mna to tiez zacina tak akosi posobit,ze uz sa tym tak zmierujem-tym aka je,-ze zacinam mat pomali odpor k sexu...a nemavam uz zdaleka taku chut ako predtym.........Asi tymto,ze baby su vo vztahu taketo--nicia tuzbu v chlapoch
...Je to pravda..Mozno netreba ani tak tlacit...ale bubuhaha....spravne si napisala,ze casom upada aj sex do stereotipu...ale v nasom pripade sa ta intenzita sexu nejak doposial nezmenila....takze ten sex by nemal preco upadnut do stereotypu...lebo ho bolo vzdy malo:(
pridam ti aj moju skusenost..
ked sme sa zacali spolu s priatelom milovat , bol taky nenasytny:) ze to chcel kazdy den co sme boli spolu.. a mne sa to stalo akokeby odporom:( neviem preco, no proste, uz som bola z toho unavena...no potom ho to prestalo bavit, alebo neviem co, ale on stratil zaujem..bol vytazeny z prace a tak som pre zmenu zacala byt zase ja ta, ktorej to uz chybalo, no u nas to vyzeralo aj horsie ako u vas...u nas to uz bolo skoro len raz do mesiaca:((( a to som mohla popred nim behat aj naha a nejavil o mna zaujem...a taktiez ako hovoris, ked som k tomu ,,donutila,, tak uz to bolo super, hovoril ake to je perfektne a ake to je uzasne a ze musim ecastejsie...no ale nebolo to castejsie, stlae sa len vyhovaral ze zajtra, zajtra, a tak nakoniec mna to prestalo bavit niekomu sa vnucovat..no a nakoniec sme sa aj rozisli, ale samozrejme nie koli sexu, mali sme aj ine dovody, ale jeden z nich bol aj ten, lebo hoc ako som ho lubila, cloveku je tazko ak sa s nim chcem hoci len mazlit a opn sa vam otoci chrbtom...cize ta chapem Tomas, no skus menej na nu tlacit, menej o tom hovorit, a skor nejako nenapadne, ako ti radili vinko, romantika, sviecky..nejaky vylet.. proste to ozivit, ale ked raz nema chut tak neviem ci to pojde, lebo ja som sa mohla roztrhat a aj tak to neslo..a skareda nie som:)
tomas21:
pozri, to sa stava, ber to tak ze ste spolu dlho a po case ide vztah do stereotypu, a taktiez su zenske, ktormy staci k zivot velmi malo, doknca ani ten sex nemusi byt casto, ale to neznamena ze ta nema rada, myslism ze mal by si skusit na nu nieco nove a motno aj nieco take, aby si sa hned nevrhal len na sex, jednoducho skus ist na nu z trochu inak a hlavne zaujat najdi nieco nove, mozno miesto? doba? neviem poskusaj urcite kkazda snaha bude ocenena
na mna to akosi zabera:-D
Dakujem marissa....to je tiez velmi zaujimavy prispevok a urcite vyskusam
skusal si uz aj take, ze vinko, sviecky, uplna romantika? no ja ked mam nejake to promile, tak by som sa na neho hned v tej chvili vrhla:-))
Ani nie nema....Len jej to nechyba k zivotu....Mna len ubija,ze ju asi tak nedokazem rozpalit alebo co
kolko pises? dva krat do mesiaca????
ale to sa uz aj mne zda nejak priserne malo a to nie som ziadna prebornica v tuzbe, lebo mi staci tak 3 krat do tyzdna....
no to by som mala ukazat tomu svojmu, aspon bude vidiet, ze ake ma on vlastne este oproti inym stastie ;-)
nie ale vazne, to je malo, nema nejake psychicke problemy?
Ja 21 a ona 20