ahojte, uz asi pred dvomi tyzdnami som postrehla, ze sa mi trochu toci v hlave, no neviem ci je to presne tocenie alebo co ale blbo vidim ako keby trochu rozmazane, okrem toho mam taky tlak v hlave a v lavom uchu, niekedy mi je na odpadnutie ale zatial som neodpadla, neviem ci je to psychika al. stres, pretoze som mala dost psychicky vycerpavajuce obdobie.....prosim poradte co robit
Tlak v hlave a usiach
akupunktúra-skús s liečbou krčnej chrbtice ,malo by to zmiznúť
ahojte ... včera od rána som začala mať divný tlak v ušiach, ako keby som si oboma dlaňami zatláčala uši ... proste ako keby mi vybrovali bubienky v ušiach ... postupne do konca dňa sa to zhoršovalo, úplne mi zavalilo ľavú stranu hlavy, zle počujem, to čo ja rozprávam, počujem ozvenu v hlave a všetky ostatné zvuky mi spôsobujú ako keby bolesť v hlave...popritom, keď chodím, ako keby som strácala rovnováhu ... zatiaľ som nebola nikde, čakám, či to neprejde ... neviem, čomu to mám pripisovať, či prievanu v uchu, alebo je to niečo spojene s vertigom
Ahoj Miška, ako si dopadla?
ešte lepšie, k neurológovi potrebuješ výmenný lístok, takže najrýchlejšie takto:
Obvodný lekár: povedať mu svoje ťažkosti, požiadať o výmenný lístok k neurológovi na URGENTNÉ vyšetrenie, to znamená, že Ťy vyšetrí v ten deň, keď skončíš u obvodného a na rehabilitáciu.
takže šup k neurológovi, nech Ťa pošle na magnetickú rezonanciu krčnej chrbtice. Dovtedy, kým tam budeš mať termín na rehabilitáciu, nech Ťa naučia nejaké cviky s krkom.
Aj v ušiach aj za ušami už.. To je ako keby som si nevedela vyrovnat tlak v hlave a ušiach tažko sa to opisuje
Ak cítiš ramená, kŕčnu chrbticu, šiju a aj hlavu, tak tie partie zvyknú mať spolu súvis.
A to máš tlak za ušami či v?
Mne pomohlo na tieto problémy pravidelné cvičenie.
Ahoj Zuzka budem musiet neviem co to nieje aj z toho ze si nrviem vyrovnat tlak v ušiach.. Ked nieco robim tak mi uplne zacne tuhnut krku a ramena strasne hned slabost dostavam
Ahoj Miška, tak choď k obvodnej jej to povedz a ona Ťa pošle. A necítiš tlak aj v kŕčnej chrbtici alebo na trapézoch. Niekedy to býva aj z toho. Tá kŕčna sa spustí pre stres al. pre zlé držanie tela pri chôdzi, v sede.
Ahoj zistili ti nieco? Ja mam teraz to iste a uplne mam, stavy že neviem co mi je och