ahojte...moj problém spočíva v tom, že asi pred rokom aj troma mesiacmi som sa zoznámila s jedným chlapcom začali sme si spolu no po nejakom čase bol koniec našiel si inú..no neskor aj napriek tomu že mal a ešte aj má priatelku sme sa občas stretávali..no nikdy som mu nedovolila niečo viac.....no a minulý mesiac sme boli spolu na jednej akcii kde sme sa spolu milovali....bolo to užasné.....lenže teraz sa nejako extra nestretávame....viem že na konci mesiaca budeme spolui na jednmejk akcii..........myslíte že som normálna ked stále po nom túžim?????viem že ak sa stretneme možno zasa bude niečo chcieť ale ja nechcem byť iba dievča na to jedno.....miluijem ho...čo mám robiť??ako zabudnúť a odolať mu?????asi som naivná ked si myslím že sa rozíde s frajerkou však?mate aj vy taký pocit že tu ide čisto iba o sex??alebo možýe aj niečo ku mne cítiť :(((((((((( on má 24 a ja 19 a jeho priatelka 16
som normálna??
kasli na neho, je to len platonicka laska, radsej si najdi niekoho, pre koho budes na prvom mieste, alebo chces snad hrat "druhe husle"? Mne by sa hnusilo spat so zadanym chlapom. a navyse vediet, ze spava s nou a potom s tebou? YDrz si ho od tela, nedaj mu sancu na to, aby sa stalo nieco viac. A na akcii si davaj pozor, uvidis, ze potom budes na seba hrda. VIes ak ho milujes a "das mu" zase, tak bude vediet, ze v tomto smere s tebou moze pocitat a nebude ta mat na nic ine ako na to...
dakujem vam, všetkým za odpovede.........ja viem že som naivka...ale milujem ho z celého srdca---------najlepšie bude ak zabudnem....a viem že s nou už mal pohlavný styk.......len ona ma psychické problémy a vie o mne....lebo som bola jeho predošlá priatelka.......a strašne ho začala kontrolovať no on vždy ked je príležitosť príde za mnou no nikdy doteraz odo mna nechcel sex preto som mala pocit že mu na mne záleží
ZyxerkA: lenušík sa pytala, ci k nej dotycny moze nieco citit...
(...slovna hracka...)
asdfjklô - ako sa da k niekomu citit sex? =;DDDD
a k teme- normalna si.. ale si naivna... samozrejme ze od Teba chce len sex.. nasiel si priatelku, ktora je ale prilis mlada a pravdepodobne to este nechce, alebo ho dostatocne neuspokojuje, a tak ma na to Teba.. a Teba pravdepodobne pritahuje tiez len fyzicky, ked vravis, ze po nom iba tuzis.
Najdi si normalneho priatela, a na tohto kasli
citi k tebe akurat ten sex.
bud silna a zodpovedna a na tej akcii mu povedz "nie". aj ked po nom tuzis. on ta len vyuziva tak isto ako svoju priatelku.
nedovol mu, aby ta nadalej takto ponizoval.
mas 19, ona len 16, on 24, maj rozum aspon ty, on ho urcite nema, tam, kde by mal byt, a ona je zalubena.
a ak sa da stebou dokopy ako ti bude s pocitom ze ta podvedie ako teraz svoju priatelku?
ty mu robis tzv. zadne vratka....je si isty tvojou tuzbou po nom, tak to vyuziva..daj si pozor a radsej s nim skonci, lebo nakoniec ta odhodi ako handru:-(
bohuzial by si si nemala robit nadeje, vyzera to totizto tak, ze jeho frajerka s nim este sex nechce, lebo je mladucka a tak si on na kazdom kroku hlada nejaku s ktorou by si uzil a teba tym padom len vyuziva... povahovo mu sedi jeho priatelka ale neodmietne si uzit s inou, v podstate ublizuje tebe aj jej, pretoze ty si robis zbytocne nadeje a to chuda dievca ani netusi co za blbca ma po svojom boku