Vie mi niekto prosim povedat,ktore su najmenej kaloricke jedla?Chcela by som si zostavit nejaky sikovny jedalnicek a podla toho kombinovat jedla,s co najmenej kaloriami a nejako sa mi nedari najst nic k tomu.Naopak jedal s vela kaloriami som nasla dost,ale aj tie sa zvacsa opakuju takze naozaj neviem.Takze ktore su to?(okrem ovocia a zeleniny,tie by nemali byt moc kaloricke ci hej?alebo podla toho ktore?).Prosim,napiste mi ich alebo ma odkazte na nejaku stranku ak o nejakej viete.moc dakujem
Najmenej kaloricke jedla
hmm čo sa týka toho tuniaka - ak je myslíte tuniaka v konzerve, tak určite vo vlastnej šťave alebo so zeleninou, nie v oleji - dobre je papať bielkoviny k večeru, t. j. ryby (napr. file na troche olivoveho oleja, kuracie maso a pod.), k tomu môžeš papať vela vela zeleniny, cim viac tym lepšie - okrem toho, že obsahuju vela vitaminov, vela vlakniny, co je dôležité pri chudnutí, majú nízky glykemicky index, preto by si mala zjesť cez den čo najviac zeleniny...ak chceš napíš vek a váhu, či nejako športuješ, alebo či sa chystáš cvičiť...podla toho je najlepšie zostaviť šikovný jedálniček, aby ti neuškodilo príliš málo prijatých kJ, čo môže byť nebezpečné...
tak v hentakych mas viac zeleniny ako tuniaka, pod pojmom tuniak beriem skor cisto konzervu s masom z tuniaka a nie tie tuniakove salaty..
mozem sa spytat? ktory tuniak je najlepsi a s cim sa ma jest? ja som zatial mala moznost ochutnat atke nieco ako Exotic, Mexico... a celkom dobre to bolo.. ci nemyslite to?
tuniak vo vlastnej stave
a okrem toho tvarohu ktore su tie vysokobielkovinove jedla ? nemozem kazdy den jest tvaroh niee ??
zelenina...niekedy dokonca travenim minies viec energie, ako ti samotna zelenina doda...
ked chce schudnut, skus tych 5000 Kj na den (kcal je to cca. deleno 4)