Dievcatka a chlapci, napiste ake komplimenty ked vam niekto povie tak zaberaju na vas najviac??? a tzv. si vas ta osoba uplne ziskala?
Ake komplimenty zaberaju?
Neo ja myslim, ze anoo:)) Pokial nie je nejaka vulgarna alebo oplzla, len lahko eroticka tak preco nie:) Ja som za:))
toto precitane:
"Kompliment dokáže veľmi príjemne zdvihnúť človeku sebavedomie, musí však byť úprimný a myslený v dobrom, inak môže mať druhá strana pocit, že je manipulovaná. Kompliment by mal byť ocenením, potešením a povzbudením. Zároveň je prejavom partnera, že si všíma. Za kompliment nečakajte nejakú protislužbu, mal by vám stačiť úsmev ženy a jednoduché „ďakujem“.
Vďaka komplimentom, ktoré by si však mali hovoriť obe strany, je vzťah pevnejší, pretože máte pocit, že si jeden druhého neustále všímate, vážite a dokážete oceniť. "
ja by som kupila malý kvietok len tak ho držala v ruke a pri vychádzaní by som povedala,Slečna ten je pre vás.Iste ho neodmietne,ak sa jej páčiš bude to signál a ak nie daroval si kvietok jednému stvoreniu.
Ano, presne, na zacatie konverzacie...
podla mna mal petie na zaciatku na mysli komplimenty, ktore povieme niekomu na zacatie konverzacie. Ale mozem sa mylit ;) no co vam ja viem? napriklad: ahoj Neznamy(a).. povedz,co robis po zbytok svojho zivota? :-) alebo: ahoj, ty vyzeras ako moj(a)buduci(a) manzel(ka) at.. Vlastne pockat.. to nie je kompliment :-))) ehm.. tak nic
Lenze viete kde je problem? ze som sa zalubil do babenky, ale raz za tyzden sme spolu 5 min...niekedy aj kratsie, a vobec sa nerozpraveme nieje na to cas, ja nastupujem a ona odchadza...je to hlupe tam vychvalovat povahu...ked ju chcem pozvat na kavu...
Vlado, mas krasne myslienky a nazory, aj Tvoja zena alebo priatelka musi byt stastna, ze Ta ma, zelam vela stastia v zivote a vela este takych zmysluplnych nazorov.
Iris, máš úplnú pravdu! Ide o osobnosť človeka, jeho povahu. Koľko krát sa stretnem so ženou, za ktorou sa otočí každý normálny, zdravý chlap. Avšak keď s nou komunikujem, v mojich očiach klesne, vôbec ma nezaujíma. A naopak - môžem sa stretnúť so ženou, ktorá navonok napôsobí tak sexi, príťažlivo, no po rozhovore s ňou viem, že muž, ktorý si s ňou založí rodinu bude ten šťastný.....
Na mna zabralo ked sa moj priatel rozplakal od dojatia aká som k nemu dobručká :-) bolo to fakt strasne milé.