Ake komplimenty zaberaju?

crazynka:)

Neo ja myslim, ze anoo:)) Pokial nie je nejaka vulgarna alebo oplzla, len lahko eroticka tak preco nie:) Ja som za:))

neo

Myslim ze kompliment je skvela vec a potesi ako chlapa tak aj zenu. Ja radsej babam pisem basne ale potom sa ich hanbim ukazat, pretoze neviem ako by zareagovali. Rad by som vedel ci babu potesi uprimna, jemna a jemne eroticka basnicka.

zaja

toto precitane:
"Kompliment dokáže veľmi príjemne zdvihnúť človeku sebavedomie, musí však byť úprimný a myslený v dobrom, inak môže mať druhá strana pocit, že je manipulovaná. Kompliment by mal byť ocenením, potešením a povzbudením. Zároveň je prejavom partnera, že si všíma. Za kompliment nečakajte nejakú protislužbu, mal by vám stačiť úsmev ženy a jednoduché „ďakujem“.
Vďaka komplimentom, ktoré by si však mali hovoriť obe strany, je vzťah pevnejší, pretože máte pocit, že si jeden druhého neustále všímate, vážite a dokážete oceniť. "

damaxy

ja by som kupila malý kvietok len tak ho držala v ruke a pri vychádzaní by som povedala,Slečna ten je pre vás.Iste ho neodmietne,ak sa jej páčiš bude to signál a ak nie daroval si kvietok jednému stvoreniu.

sjella

podla mna mal petie na zaciatku na mysli komplimenty, ktore povieme niekomu na zacatie konverzacie. Ale mozem sa mylit ;) no co vam ja viem? napriklad: ahoj Neznamy(a).. povedz,co robis po zbytok svojho zivota? :-) alebo: ahoj, ty vyzeras ako moj(a)buduci(a) manzel(ka) at.. Vlastne pockat.. to nie je kompliment :-))) ehm.. tak nic

petie

Lenze viete kde je problem? ze som sa zalubil do babenky, ale raz za tyzden sme spolu 5 min...niekedy aj kratsie, a vobec sa nerozpraveme nieje na to cas, ja nastupujem a ona odchadza...je to hlupe tam vychvalovat povahu...ked ju chcem pozvat na kavu...

jajuska

Vlado, mas krasne myslienky a nazory, aj Tvoja zena alebo priatelka musi byt stastna, ze Ta ma, zelam vela stastia v zivote a vela este takych zmysluplnych nazorov.

vlado

Iris, máš úplnú pravdu! Ide o osobnosť človeka, jeho povahu. Koľko krát sa stretnem so ženou, za ktorou sa otočí každý normálny, zdravý chlap. Avšak keď s nou komunikujem, v mojich očiach klesne, vôbec ma nezaujíma. A naopak - môžem sa stretnúť so ženou, ktorá navonok napôsobí tak sexi, príťažlivo, no po rozhovore s ňou viem, že muž, ktorý si s ňou založí rodinu bude ten šťastný.....

katika88

Na mna zabralo ked sa moj priatel rozplakal od dojatia aká som k nemu dobručká :-) bolo to fakt strasne milé.