Menzes 2x za mesiac

Milka27

Baby, na nepravidelnu menstruaciu skuste caj Alchemilka. Baby v mojom okoli, v ratane mna pomohol. Kamaratka co nemala zo dva mesiace, mava uz teraz presne a dalsia co mavala prilis casto krat, tak tiez ma normalny cyklus.

Je to bylinkovy caj, cize skusite nieco na prirodnej baze: ALCHEMILKA ZLTOZELENA/Kontryhel obecny. Skuste pozriet v lekarni, alebo obchode s byl. cajmi. Na krabicke pisu, ze posobi priaznivo pri traviacich a zenskych potiazach pocas menstruacie. Chuti klasicky ako bylinkovy caj. Treba ho pit prvy mesiac az dva kazdy den(1-2 denne) a potom staci 10 dni pred ocakavanou menstruaciou.

Ak problem pretrva, navstivte urcite gynekologa. Ja ked som sa pytala gyny na to, co moze pomoct k pravidelnosti..tak mi povedala ze nic, len antikoncepcia..

Tak vela zdaru a skuste bylinky. Za pokus to stoji.
:)

Katka25

Dobry den, zaciatkom aprila som ochorela mala som horucku, hrdlo ma bolelo, mandle, ucho brala som antibiotika najprv zinat,nato tyzden zas som ochorela brala som ant. amoksiklav, nato este som ochorela a brala som ant. sumamed. A od aprila som zacala mat problemi s menstruaciou - cca. kazdy druhy tyzden dostavam, mam slabe krvacanie. Mam aj nizky tlak 85/65. Prosim o radu. Dakujem pekne.S pozdravom

mici

ahoj ja som mavala vzdy po 26...a zrazu jeden mesiac po 2 tyzdnoch...no potom dalsi az po 30 dnoch...tak som myslela jeden vajecnik bude tak a jeden tak...no potom som mala za jeden mesiac az 3 krat:D lebo mi vyslo 3 krat po menej ako 2 tyzdnoch tak som sla k lekarke a predpisala mi duphaston....prave dnes som ho zacala brat...vraj by sa to malo upravit tak uvidim

aljoska

Normálny cyklus je od 24-35 dní.Ak je cyklus kratší ako 21 dní,niečo nie je v poriadku.Vydrž ešte,uvidíš kedy budeš mať další menzes a ak príde zasa skor,treba isť k lekárovi.Ja mávam 24 dnový cyklus,takže sa mi stane že mám menzes 2x do mesiaca.

ZyxerkA

To naozaj neviem, skus navstivit gynekologa.. ale mam znamu, ktora mava vzdy menzes kazde dva tyzdne.. nechapem ako to je mozne, ale proste to tak mava..