Kýchačka každé ráno

gregor

JE TO SUPER. Keď to prebieha takým scenárom ako píšeš." Každé ráno kýchanie, nádcha ,odohrá sa to v 5 min., celý deň pokoj, vonku sa strieda teplo a chlad, tento scenár trvá roky". Tak potom je všetko OK. Spoluspiací má šťastie lebo jeho organizmus reaguje na zmenu počasia, chlad a teplo pri ktorých sa naše pľúca zahlienujú a on sa týchto hlienov každé ráno zbavuje a celý deň má pokoj z kýchaním. Mňe a mojej dcére sa to stáva tiež každé ráno ,najmä keď je takéto počasie. Netrpíme žiadnymi alergiami a máme pokoj aj od chrípky. Netreba to ničím tlmiť nechať to tak, keď sa upraví počasie tento scenár ustane. Ešte mi napíš na mail: skade spoluspiací pochádza a aké vody užíva? S pozdravom Gregor.

augusta

jeeezis, aj ja to mam, aj teraz kycham aj 9 krat za sebou, soplym slanu vodu s krvou, nic mi to nezastavi ani kvapky do nosa, tie to este zhorsuju. Je to senna nadcha. Vyluc zo stravy biely cukor a mliecne vyrobky.

mikki

pomaha(aspon mne)..oplachovat si tvar a nos studenou vodou..aj trochu vdychnut tu vodu..Lenze chce to vela vela opakovani..co ma vacsinou nebavi :(..Ale potom mi to prejde..

ZyxerkA

ja tiez rano kycham, no kycham okrem toho aj cely den, ranom , hned po prebudeni, to zacina.. a konci to az neskorou nocou.. niekedy kycham aj vnoci..

joni_

no to je fajn ze to nie je alergia na spolubyvajuceho, ale urcite to bude alergia :) moja sestra mala presne to iste, vzdy rano kychala a nadcha... vseobecne pri alergii je casto najhorsie rano a potom je klud