Cena keramickej korunky

sii

Moja doktorka pytala nieco cez 4000sk tak isto so vsetkym okolo toho tak neviem ale ta nebola bohvie ako dobra takze tak momentalne zijem v rakusku a to sa neda so sluzbami ani s kvalitou porovnat. Tu stoji jedna korunka 1000 eur ale preplaca poistouvna 60% takze sa to da uniest :)

janco

Mne sa to zda trochu divne,ze za korunky,aj ked ich potrebujes tak vela,by si mala zaplatit take velke peniaze.Myslim,ze za jednu kurunku by si nemala platit viac ako 2500Sk.A to uz aj so vsetkym,robotou,injekciou atd.Cize 26 krat 2 500 Sk.To vychadza okolo 60 000 Sk.Maximalne.Odporucam ti obvolat si zopar sukromnych zubarov a opytat sa ich na ich ceny.Ta tvoja zubarka ti nasadila riadne prehnanu sumu.

melanny

Ďakujem za odpoveď.
Chcela som cenu na porovnanie, moja doktorka pýta 8000Sk/ks so všetkými robotami okolo toho. Ja ich potrebujem 26 plus dva sklenené piliere po 6000Sk/ks. Preto to porovnávanie. Peknú noc.

janco

Chodim k sukromnemu zubarovi a tiez mi radil,aby som si dal vymenit stare korunky,ktore uz zozltli a rozpadavaju sa,lebo su z obycajnej zivice.Su dve moznosti 1.zivicove/kvalitnejsie/ - 1600Sk 2.keramicke/najkvalitnejsie/ - 2400 Sk.Cena je vratane injekcie a dalsich ukonov s tym spojenych.Odporucam si radsej viac priplatit u dobreho zubara ako o niekolko rokov znovu chodit s rozpadavajucimi sa alebo vypadavajucimi korunkami k dalsiemu zubarovi.