vie mi niekto poradit co mam robit ak vzdy ked chceme mat s priatelom sex nastane ten isty problem... a sice ze jeho penis sa do mna nezmesti?! prosim odpiste som zufala!dakujem
Jeho penis sa do mna jednoducho nezmesti!
noo, dievcata neviem, ale mne pride na um pri tychto prispevkoch jedna otazka..ako je mozne, ze sa do vaginy zeny zmesti pri porode hlavicka dietata, ktora ma obvod cca 30cm(cize priemer by mohol byt podla mojho nazaru aj do 10cm) a nezmesti sa tam penis o priemere cca 4cm?
nejste uvolnene podla mna mate stiahnute posvove svalstvo tak to tam donutra nikdy nepojde ..mali by ste sa viac uvolnit
tak ja tu teda nechcem podporovat zufalstvo, ale ja mam presne ten isty problem. ked priatel ide do mna prostami, tak nie je ziaden problem... ale akonahle mi tam chce strcit penis, neda sa. a podla mna to nie je tym ze by som sa nedokazala uvolnit, lebo ked mi tam dava prsty tak to ide...nechapem
tak jaa, zatial som nepočula, že aby bol privelky na niekoho...taak, hm, jaa verím, žee to pojdee...moožno už aj z toho, žee sa už vopred obáávaš ako to dopadne...psychika zohrááva velku ulohu...aa to mam odskušané, takže...aalebo teda, hm, skus to aj naprek tomu, že to bude bolieť, možno len vtedy prvýkrát...
victory a ty si myslis, ze VZDY to musi ist? staci sa uvolnit? dufam , ze mas pravdu. a co ak je jednoducho na mna privelky... ??? ci to nie je mozne? ja uz neviem...
hm, aa ako si dospela k tomu, že sa nezmesti?? myslím,že určite zmestíí, leen si možno príliš stiahnutaaa taaak len sa pooriadne uvoľni....