vie mi niekto poradit co mam robit ak vzdy ked chceme mat s priatelom sex nastane ten isty problem... a sice ze jeho penis sa do mna nezmesti?! prosim odpiste som zufala!dakujem
Jeho penis sa do mna jednoducho nezmesti!
ZyxerkA, strasne moc Ti dakujem aj za rady aj za podporu!!!
Volumka ako napisala zufala, okolnosti a prisposobenie organizmu pri tehotenstve uz opisane bolo.. takze bohuzial pravdu nemas..
zufala, ano, myslim ze by Vam to malo ist.. lubrigacny gel robi zazraky, ver mi =;) kludne si ho kupte v lekarni, stoji do 200sk, ja s priatelom pouzivam konkretne gel s olejom cajovnika australskeho, je prijemny chladivy, a aj pekne vonia. a pouzivame ho aj ked to netreba, je to skvele spestrenie =;)
co sa tyka bolesti, ak je naozaj extremne hruby, tak mozno trosku, ale ja si myslim ze pocitis skor len taky neprijemny tlak, mozno tak par sekund bolesti pri prvom alebo prvych par vsunutiach, kym sa jeho velkosti prisposobis, a potom to bude pre oboch intezivnejsie, ked je zena uzsia, je to pri sexe urcite lepsie =;) urcite to skus, verim, ze Vam to pojde, a potom mi daj vediet =;)
neviem ci si to zaregistrovala, ale o tom babatku sa tu uz pisalo... ale aj tak by som bola radsej keby mas pravdu ty...
nič v zlom, ale je to blbosť... jednoducho si ako píšu, stiahnutá, nevieš sa uvoľniť, lebo myslíš na to, že sa ti tam nedostane. Jednoducho ak si správne uvoľnená,tak sa ti tam vojde aj ruka... a keď žena rodí a celé bábo odtiaľ vyjde? nerozmýšľala si nad tým? že to bude skôr o psychike...
takze ak je problem v sirke... a ak sa budeme snazit(lubrikacny gel, uvolnenie atd.) tak by to malo ist??? ale asi to bude boliet,ze?! a fakt som vdacna za rady:-)
neviem, ci myslis rozmer sirky, alebo dlzky. kazdopadne je to mozne. Kedze si neudala rozmery a blizsie opisala problem, tazko posudit.
co sa tyka tehotenstva, enaaa ma pravdu, takze na to pozor.
a co sa tyka Tvojho problemu- ak sa do Teba nezmesti jeho dlzka, bohuzial, s tym sa neda nic robit, iba davat pozor. Ak ide o sirku, maximalne uvolnenie je samozrejmostou, priprava najprv prstami, a lubrigacny gel.
aha. tak dievcata bacha na vec!!! ked ma ist zena rodit tak sa jej to tam vsetko prirodzene rozsiri... ak sa nemylim tak sa dokonca trochu posunu aj kosti aby vytvorili priestor... kazdopadne ma to zaujima. nepoznate nejaky link?
samozrejme.. cervene vino mozem odporucit... ale nie moc, vtedy to ide ako po masle :-)
uhm... moze byt, myslim to s tou hlavickou dietata. a btw. neviete dat nejake rady na uvolnenie? myslite si ze trosku alkoholu by mohlo pomoct? alebo mate iny napad?
no tak to bola fakt dobra poznamka!!! to som si nikdy neuvedomila... dakujem! myslim ze uz to bude fajn ak si vzdy spomeniem na toto...este raz dik