psychicky natlak

Príspevok v téme: psychicky natlak
mia

prosim o radu. so svojim typkom som som spinkala prvykrat a hned nam praskol kondom, musime ho pouzivat, pretoze ani jeden nechceme aby som otehotnela ale obaja zazivame nesmierny stres pri kazdom pohlavnom styku. sex sa nam obom velmi paci ale ako sa uvolnit este viac a nemysliet na to,ze kondom moze prasknut?
je to badatelne aj na nom, nie a nie sa urobit, penis mu pocas styku makne, myslim,ze by sa to nemalo stavat.
mozem sa este na jednu vec?
je normalne, ze penis na ktorom je navleceny kondom nie je taky tvrdy ako bez neho?vzdy po navleceni kondomu mam pocit, ze sa o nieco zmensi a zmakne, je to normalne?
dakujem

kikulka

mia,niektorým chlapom dosť prekáža kondom.Ja som tiež zažila takéto stresy a zo sexu som nič moc nemala,ani moj chalan,len sme stále museli kontroľovať,či nepraskol a porkrát sa stalo,že ozaj praskol,vieš si predstaviť tie nervy.Tak som si povedala dosť!!!Beriem HAK už 2 roky a je to úplne super,som uvoľnená a nestresujem sa,lebo narozdiel od kondomov je HAK 100% účinná,ak ju berieš pravideľne v daný čas.A nie sú všetky tabletky drahé,ja mám regulon za 500 na mesiac.Alebo ak nechceš,tak skús čípky napr.Patentex oval,7 ich stojí asi 100sk,dajú sa 5 minút pred sexom a 2 hodiny môžete bez prestávky v pohode súložiť