Dobrý den mám obavu o Tomika on sem jak sem si všimla chodieva je na tom zle a bojí se hrozne moc chirurgou ja niesom otial to nemám rada ked neikoho ako kamárata mám rada a trpí čo sním sa da robit???
Žlčníkový problem a iné zdrávotne problemy
dobré ráno ako zastavim zimnicu a triašku teplomer ukazuje 35,5 a mám silné bolesti krčove žlčníku a mám problem aj s kolenamy.
mám akutne silne bolesti zaludka a sem podchladeny.teplota 35,5 a trva uz dlhsie a odmietli mne hospitalizovat a potrebujem pomoc,či poradit.
Dobrý volám se Saška pod večer počula sem že kvoli bolesti čo mava si dava tomik tabletky veral poradite alebo napište mu prosím aby to neprehnal fnuk.
prečo tie pluca tak neprijemne musia bolet a bolie va mne dost často na lavej strane bok čo sa tam nachadza?
A to čo je posím vás take niečo egzistuje?
vyliecit, nie vyrezat.
Caj z chanca piedra a protokol dr Berksona. To tu uz mnohokrat bezalo.
Prečo my to robite vy priatelia sice je to pravda čo si pisala ale ja nee kním se nepribližim sice to dost bolí aj my je strašna zima ale nee chirurgom any napad možno roku 2085.
Čo mu je takže žlčníkove kamienky zimnica triaška nizka teplota,a silna bolest pluc potrebujem vediet či sa má prečo bát vás chirurgou aj ked váši pracu ma rád má zvás strach tak my to povedal radšej bude pozerat sa na vás cez televizor ako televizne programy chirurgove a pohotovost a dr.Hause a take veci ale kvám sa nepríblíži má strach z vás ja pevnu linku nemám any mobil prosím pomožte nechcem onem počut že trpí ps saška.