Ahojte. Pred týždňom sme sa s mamou rozhodli držať diétu-14 dňovú oddelenú stravu podľa metódy Dr. Haya. Nejedla som naozaj nič,okrem predpísaných jedál, mama do 5-tich dňoch schudla už kilo a pol. Ja som práve naopak pribrala. Mám veľmi veľký problém schudnúť, Už dlhšie obdobie mi váha proste neklesne, ani keby som sa postavila na hlavu, nič mi nezaberá. Spolu s touto diétou sa snažím aj troška športovať, narozdiel od mamy, ktorá je zanepráznená a na športovanie nemá čas. Denne bicyklujem asi pol hodinku,tak robím tae-bo cviky zamerané na brucho a keď je pekne vonku,tak sa chodím aj takú hodinku korčuľovať. Ako je teda možné, že napriek tomuto všetkému som pribrala?
Niekedy v zime som sa rozhodla chudnúť, no ale na intráku na to nie sú najvhodnejšie podmienky, jedla som ovocie, celozrné chlebíky a každý jeden večer som chodila vyše mesiaca plávať do športovej haly a neschudla som ani gram. Neviete mi prosím niekto poradiť, kde môže byť problém? Ďakujem...
Problém-Nefungujúca diéta-prosím POMOC
prepac, ale to odkial mas, ze plavanie nie je dobre na chudnutie?? .. tusim RNG alebo Martin 242, alebo obajav:) praveze odporucaju PLAVANIE, ze je dobre na spalovanie tukov, pretoze vo vode organizmus potrebuje tuky na vytvaranie telesneho tepla.
cooldjka,
prepac, ale az potom som si precital, ze mas aj zdravotne problemy, tak mozno je v tom problem, ale je to aj pre ostatnych chudnucich..
to je strasne tazke schudnut...
vynalozit viac ako prijat.
a popri tom sa zdravo stravovat.
2 pravidla.
a plavanim asi tazko schudnes, je vynikajuce na spevnenie tela, ale na chudnutie isto nie.
a pri korculovani sa spotis?
ja beriem kelp ... je to morska riasa, ma vela vit. a je dobrym zdrojom jodu, co je pre SZ dost dolezite... inac trochu som sa asi zle vyjadrila, nie na zvysenie funkcie stitnej zlazy, ale na podporu funkcie stitnej zlazy... aj ked v podstate je to asi to iste :)
cooldjka nemyslim ze by bol problem v stitnej zlaze ale v tom tradicnom ze ty cvicis tym priberas svalovu hmotu a ta ja tazsia.nesud sa nikdy podla vahy ale podla nameranych centimetrov.a hlavne 14dnova dieta je somarina :)
a ake produkty na zrychlenie stitnej zlazy? prirodne? da sa daco zohnat aj v lekarni ?
ja by som na tvojom mieste isla co najskor, chudnutie ci priberanie suvisi s funkciou stitnej zlazy .. ja mam tiez mierne znizenu, zacala som brat produkty (len prirodne) na zvysenie funkcie stitnej zlazy a schudla som .. a predtym som neviem ako pribrala ca. 5 kg, a pritom som sa stravovala tak ako vzdy..
Myslis,ze to moze byt stitnou zlazou? Ja mam uz dlhsie podozrenie na to,ze mam problem prave s nou, ale nevedela som,ze to vplyva aj na chudnutie. Napriklad mi velmi velmi vypadavaju vlasy, stale sa mi robia vyrazky (odkedy som bola pri koznej,uz ich mam ale menej) a pred rokom sa mi aj naprike tomu,ze mam 18 rokov urobila v prsniku velka hrca a doktorka,ktora mi to operovala,vravela,ze to bolo v dosledku zlej hormonalnej cinnosti. Myslis,ze toto vsetko+to nechudnutie moze sposobovat stitna zlaza? Uz som naozaj aj rozmyslala,ze pojdem na odborne vysetrenie...
problem moze byt aj v stitnej zlaze,moja mamina to tak mavala ona tiez mohla robit co chcela ale neschudla ale potom je nasli chybu v stitnej zlaze a berie lieky a schudla 15 kilo...tak vyskusaj ist k lekarovi-na to sa beru iba lieky nic ine...