Moj problem je, ze jem, aj ked nie som hladna. Vzdy ked mam stres alebo musim nieco urobit, idem jest...pridem domov z obedu a ako prve otvorim chladnicku. Dzgam vsetko do seba, aj ked mam plne brucho a uz vobec nevladzem. Co mam robit? Moja vaha je v poriadku, ale uvedomujem si, ze nie navzdy! Nechcem, aby to tak bolo aj nadalej! Pomozte!
Jem, aj keď nie som hladná!
vždy, keď mám voľnú chvíľku, idem jesť. keď ma ponúknu, zjem. keď treba dojesť po deťoch, dojem. mám k dispozícii jedlo, jem... aj keď nie som hladná a uvedomujem si to. ťažké preučiť sa?
poznam, aj mna to chyta, zvatsa pred skuskami, ale akonahle som v psychickej pohode, uz to prejde.. vdakabohu :P ... asi najlepsie je, ist sa na chvilku venovat dakej inej prijemnej cinnosti, ked ta chyti chut do jedla, aj ked nie si hladna
To je psychicky hlad to, co ty pocitujes.
Mila jem-jem: akoby som to pisala ja!Mam ten isty problem! Jedavam tak do 22.00-23.00 hod.Potom idem spat.Navyse su to vacsinou sacharidy a aj sladkosti, maso nemam rada.Nastastie mam rychly metabolizmus.A tiez mam vahu ako-tak v poriadku(ale dokedy?)Zislo by sa schudnut 4-5kg a uz som sa rozhodla-od 1.jula do konca prazdnin chcem schudnut 5kg. Ja som si jedneho casu pisala na velky papier na chladnicku vsetko, co som "pozrala" v priebehu dna, hned po dojedeni som vstala a pisala:))A pomahalo to! Zistila som, ze malo pijem a vela jem, takze to bude asi pravda, ze pocit smadu si organizmus zamiena za pocit hladu.
boze:)) taka ,,velka" myslienka a tak som to dodzubala :D .. takze:
pi, aj ked niesi smadna :-))) ale aj to hladna nieje zle:-P
pi,aj ked niesi hladna :-)))
skus sa venovat nejakej cinnosti-vybehni na prechadzku,chod navstivit priatelku,,mne sa to stava ked sa nudim
po prve: jest sa musí ale primerane. to že nie si hladná ale mášč stále na niečo chuť môže byť v tom že tvojmu telu niečo chýba, napr nejaký vitamín alebo minerál, ked máš chuť jesť a si v strese jedz ovocie a zeleninu alebo cereálie a ked si v strese zastav sa, sadni si, zhlboka sa asi 10 krat nadychni a povedz si: to zvladnem!!!
polep byt, izbu, chladničku, kuchy§u obrázkami tučných žien a vplyvom nadváhy na klby - plagáty. Dívaj sa na biele paličky a opotreobované klby, chceš to aj ty? Mne to pomohlo
ja ti poradim, ked prides domov neotvor chladnicku ale daj si pohar cistej vody a daj si ho vzdy ked by si mala ist sa najest ak ked nevladzes alebo ja zujem celu skoricu ta mi pomaha