ahojte holky (mam 14), ja som sa chcela len spytat ako si davate tampony tam dole este som to neskusala...a ako casto si ten tampon treba menit...a najviac ma trapi ako si ten tampon potom vyberiem :( a ked sa chodim kupat tak kludne s tym mozem aj do slanej vody ?? ja sa bojim ze mi to nejak ublizi
TAMPONY
ten aplikator ma presne stanovenu dlzku, cize sa ti nestane, ze si ho vlozis tak, ze ti bude zavadzat, trebars prilis blizko k posvovemu vchodu..kazdemu nieco ine, ja som za aplikator, ked som v skole na wecku ..neviem si predstavit..ta hygiena, co aplikator poskytuje sa neda porovnat. A najma, ak mas gelove nechty:P
no ja si to najlepsie sama, bez aplikatora, aby som citila, ci som si ho dala dobre, presne a do akej hlbky, s tym aplikatorom nic necitim..
a ja pouzivam O.B.
tak v akej polohe ti to bude najviac vyhovovat, na to musis prist ty sama, mne je najlepsie, ked som na wc,sedim a vlozim si ho.
no menit si ho musis podla toho, ci mas silne kramy alebo slabe.ked silne, tak min 2-4hodky, ked slabsie aj po 6tich hod staci vymenit.
ale najlepsie je ho striedat s vlozkou, aspon v noci.
na vybratie je tam ta snurka, za ktoru len potiahnes a je vonku:-)
hlavne, ked si ho tam budes davat, tak aby ti ta snurka aj trcala:-)
ano mozes sa s nim aj kupat, ale vzdy si ho vymen, ked skoncis s kupanim..
Ahoj janusqa:p podla mna su naj tampax compak, maju taky plastovy aplikator s ktorym sa tampon fakt lahko zavadza:D absolutne nebudes mat problem, ja som to zvladna na prvy krat a vobec to nebolo neprijemne. Je tam aj navod a budes vediet presne, co a ako...su super, nevymenila by som za nic.Tampon si men podla potreby vzdy pouzi stupen absorpcie, ktory ti vyhovuje..mala by si ho mat max 4-6 hodin..vybera sa lahko, staci pevne zatiahnut za nitku smerom viac sikmo ako rovno, lebo posva nesmeruje kolmo nahor ale kus sikmo ku chrbtici..aj kus potlac, on vyklzne.Ak nejde, este ho nemusis vymenit, este nie je nasiaknuty..ale mozes, len budes musiet pevnejsie zatiahnut.Mozes ist aj do vody..v bazene- po tom co vyjdes si ho vymen, lebo snurka nasiakla vodou v ktorej su bakterie..v slanej nemusis hned lebo roztok soli ma dezinfekcne ucinky..neboj, nic sa nestane:)
sice dobre to je :D no tak pls helpnite xD
a prepacte ze som to dala do zlej sekcie nevsimla som si to