Orgazmus?otazka na baby

Príspevok v téme: Orgazmus?otazka na baby
mici

Mam taku otazku mam 22 rokov ale pri sexe som orgazmus nemala zatiall..ale uz viac krat sa mi stalo ze uz ako keby to islo len sa mi vzdy pritom cikat chce strasne tak vzdy sa to snazim zadrziavat aby som sa nepocurala..znova sa mi to stalo pred 2 dnomi ked sme mali sex uz som citila ze by to aj mohlo byt ono ale znova ten pocit curania =o)potom sa niak bloknem a uz to nejde dalej..mate to aj vy tak?nabuduce to asi risknem ked sa pocuram nevadi =))

janekMY33

Ale aj muzi ked maju striekat maju pocit ze sa im chce curat hlavne ti velmi ale velmi malo skuseny a u teba je mozno to same?Ale skus sa urobit sama vvo vany a ked budes a budes mat pocit cikania uvidis co sa stane

muska 1

ja mavam dost neprijemni orgazmu skratka sa zacnem trast a mam strasnu chut cikat as tak ze sa potom nevim uvolnit a zostanem v krci a musime s partnerom hnet prestat....je to nermalne ci nie?

jenny6

No presne taky isty pocit mam aj ja...vzdy vravim svojemu milemu ..ze nech radsej prestane lebo sa asi pocikam :-D..torsku komicke..ale bolo by to torsku trpane..aj ked si mylsim ze tu nejde o cikanie..a myslim ze aj kedy smeto nestopli tka sa aj tak nepocikam.ale ked to pride tak ja nevem co mam robit:-D notedaale som radaze niesom sama s tymto pocitom...My to ideme teraz skusit v sprche...mily mi povedla ze ked sa tm pocikam ze to nevadi..vlastne jemu to je jedno..on strasne chce aby som mala orgazmus ...

sedmikraska

a este, ked pride na teby taky ten pocit cikania, pritiahni si ho ku sebe, budte uplne v objati a vtedy sa ten pocit zmierni, ale rozhecovana budes stale :)

sedmikraska

riskni to :) povedz mu, ze mas ku koncu strasny pocit, ze sa pocikas a ze to vyskusas, urcite nebude proti :) a neboj nepocikas sa