Ahojte. Vie mi niekto povedať prečo ma bolí pata na pravej nohe z vnútra. Je to taká krčovitá bolesť že na ňu nemôžem stupiť už dva týždne. Nerastie mi tam nič len proste desne bolí. Môže to byť signál niečoho??? K lekárke sa s tým hambím. Ďakujem.
Bolesť päty
bolesti bez výrastkov sa dajú rýchlo vyliečiť,výrastky trvajú dlhšie-akupunktúra
RNG, Chcem sa spytat..citala som par Vasich prispevkov na pätovu ostrohu,ja s nou mam problem asi 1rok,mam nad pätou vyrastok a uz mi zacali aj mierne bolesti päty..začala som užívať vyššie dávky K2+D3,užívam to cca 1 mesiac..výrastok je bez zmeny, žiadne zmenšenie som nezbadala,ibaže päta ma začala občas bolieť viac než predtým..bolesť býva občas bodavá až pálivá..čím to je??? ako dlho by sa mal K2+D3 užívať?? nemám tie bolesti z toho že si dávam vyššie dávky??? dakujem za odpoved..
vcera som stravila cca 6 hodin na tvrdej nepohodlnej obuvi, vecer mi presla patou taka ostra bolest akokeby som stupila na ulomok skla, ale asi sa nieco vnutri poskodilo, alebo neviem, pri urcitom sklone ked stupim ta bolest je stale
:( mate s tým skusenost? prejde to?
Mňa bolia obidve päty raz jedna a potom druhá.Nedá sa dobre chodiť.To akoby sa presúvalo. Ostrohy to nie sú.Najviac boli kosť na päte na dotyk.Bral som elektroliečbu :laser,ultrazvuk,biolampa-nepomáha nič.Poraďte ako,čo. Bez odrezania.
Mna tiez bolela pata, neskor sa k tomu pridal palec na nohe, nikto nevedel, co to moze byt, na RTG sa nic neukazalo, ziadne vyrastky ani podobne. Nakoniec som bola na vysetreni na odd. nuklearnej mediciny, kde pracuje moj otec a zistili mi reumatoidnu artritidu. Postupne sa pridali aj dalsie prsty na nohach. Naozaj neprijemne, najma pri chodzi. Dopovali ma vsetkymi moznymi liekmi vyse dvoch rokov, kedy som sa konecne prepracovala k remisii a odvtedy som viac menej v pohode,aj ked malicek na nohe ma aj teraz este pobolieva a niekedy aj bedrove klby a chrbtica. Mam 27 rokov a moje problemy sa zacali v 17. Urcite sa chod dat vysetrit, sedimentaciu krvi atd a nehanbi sa ist k doktorke!!!
vyrastky sa zacnu tvorit vtedy, ked ma telo nedostatocny prisun mineralov dobre rozpustnych vo vode a zacne ich odburavat z kosti, kde su velmi slabo rozpustne verzie.
Tieto v tele, kdekolvek je teplota znizena, krystalizuju a vytvaraju vyrastky.
Patove vyrastky sa nazyvaju aj ostrohy(spurs).
Pomoc proti odburavaniu z kosti je
zlepsenie travenia,
napravenie hormonalnej rovnovahy a pripadne aj
doplnenie samotnych mineralov vo forme doplnku na kosti. Tam je zmes vsetkych potrebnych mineralov a vitaminov(teda v lepsich zmesiach) v spravnej forme a spravnom vzajomnom pomere na zabudovanie do kostry.
moja mamina mala v petach vyrastky,chodila na elektroliecbu.potom sa jej to vratilo,opet tam chodila,zatial ma pokoj ale dokror jej povedal ze sa to moze znova vyskytnut.tymto ta asi nepotesim
ak sú to výrastky ožarovať
no aj moju mamku boli pata, ale ona ma uz 59 rokov a vraj tam ma nejak roztrusene trosku kosticky a ze to ju prave boli. take daco sa mi zda, ze jej to lekari povedali. strmienok ci ako sa to vola. asi som ten nazov doplietla. ale proste ma tam problem s kostickou. jej pomahaju infuzie alebo zabandazovanie chodidla.
Prečo sa hanbíš ísť k lekárke??? Možno máš na päte nejaký výrastok a preto ťa to tak bolí. O tom výrastku nemusíš ani vedieť, ten zistí až rontgen....