ahojte,vedel by mi niekto poradit? Mam 27 rokov, mam mastnu pokozku na tvari a dost rozsirene pory. Nedari sa mi toho nijako zbavit, pouzivala som rozne pletove vody na stahovanie porov, ale nic mi nezabera. Ma s tym niekto nejaku skusenost? Dakujem
Rozsirene pory
Pozrela som si kankan.sk, určite niečo z toho vyskúšam, je to jednoduché a finančne nenáročné.
Asi dnes začnem s jablkovou maskou:)
Nevie teda nikto kde by som zohnala tú kozmetiku s tým výťažkom z witch hazel???:(
Na tej stranke kankan.sk su rozne recepty, ktore si mozete pripravit doma proti rozsirenym porom! Co nevidite?
vladimir mne pore refiner nezjemnil ani jeden porik, ja mam rada biodermu, ale tento jediny produkt ma sklamal. aspon ze zmatnuje, ale robi mi aj supinky, dost vysusuje.
ja mám dobrú dlhodobú skúsenosť s prírodnými prípravkami Natura House. obsahujú prírodné bioaktívne látky, ktoré hlbkovo čistia rozšírené póry napr. maska zo zeleným ílom,sťahujú rozšírené póry,upravujú produkciu kožného mazu a pôsobia protizápalovo - čistiaci gel a krém na tvár. Ak máš rada prírodné prípravky tak sa to pozri na stránke styllmed.sk
Veľmi dobré ohlasy má krém PORE REFINER značky BIODERMA, rad Sébium. Po použití okamžite sťahuje póry a vyhladzuje pleť.
nevie mi nik poradiť?:(veľmi by som bola rada za každu info:(
a co tak chemicky peeling? ma niekto skusenost? znie to slubne..
www.kankan.sk
to delphia: a kde by som potom mohla nájsť ten produkt s výtažkom z Hamamelis virginiana?
Krevetka obchody RNG uz su zatvorene