Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bez antky....Pomoze???

evzika

je to zrejme dost casty problem .. az 50% HAK zien prestane s uzivanim do roka a farm. spolocnosti radsej velmi neskumaju ich dovody .. bol vsak taky jeden vyskum a ten zistil, ze prave toto bola jedna z najcastejsich pricin (okrem toho bolesti hlavy a depresie) .. ono totiz hak tak zasiahne do hormonalnej situacie, ze vyblokuje volny testosteron (vdaka ktoremu aj zeny maju libido) a tiez ma velmi komplikovanym sposobom vplyv na serotonin v nasom mozgu, vdaka ktoremu sa citime fajn .. takze cast zien si musi zial zvazit ci chut na sex a obavy z otehotnenia alebo sex bez obav ale aj bez chute .. po vysadeni by sa to malo postupne vratit..u niektorych uzivateliek, ktore to brali velmi dlho (10 a viac rokov) sa to uz vsak nepodarilo ... (osobna skusenost:bez hak je to zasa super:)

12345

hmm,nemyslim si. ja som nemala problem vobec s orgazmom,zacalo sa to postupne stale menej, mozno po pol roku...a partnera mam stale toho isteho a klape to stale rovnako..u kazdeho robia hormony ine zazraky..

mirka38

chvalabohu, u mna uzivanie hak nema ziadny dopad na sexualny apetit.a neviem si predstavit "kvalitny" sex, teda sex ukonceny orgazmom bez hak, pretoze pri hak nemusim mysliet na to ci nahodou nedojde k "nehode" a neotehotniem. orgazmus sa totiz rodi v mozgu ale vela ludi to ani len netusi....a zvaluje vinu na hak.

nicoleta

ak ti tieto problemi sposobovala antika tak ano ale necakaj hned po mesiaci to aj 4 meisace bude trvat kym si tvoje telo zvikne na "SVOJE" ...

nicoleta

ak ti tieto problemi sposobovala antika tak ano ale necakaj hned po mesiaci to aj 4 meisace bude trvat kym si tvoje telo zvikne na "SVOJE" ...

Najčítanejšie články