Dobrý gynekológ v BA - kto poradí?

loli

Baby- velmi dobre gynekologick je na strecnianskej- Mudr. Sladicekova je fakt dobra a ja k nej chodim no nikdy v zivote by som nemenila.

Lucka143

Ahojte,ja si hladam tiez nejakeho dobreho gynekologa v Bratislave, nakolko tu pracujem. AKurat je problem, ze trvale bydlisko mam skoro az na vychodnom Slovensku, takze to celu vec asi komplikuje (aspon mam taky dojem po absolvovani dnesnych par telefonatov, ze berieme pacientky len z nasej lokality..) Neviete mi odporucit niekoho fakt dobreho? dakujem a zelam krasny den ;)

aha:)

Dobra je v lamaci.Plati sa tam celorocny ,,pausal,,,ale ma vraj dobre vybavenie.Ked najdem vizitku, napisem viac info. Inak ja som mala zdrav. problemy a Holecova ma hned riesila cez inych odbornikov

babulak

K Holecovej som chodila aj ja, bolo dobre pokial som nemala vaznejsie problemy. Na odporucanie kamosky som zmenila lekarku a teraz chodim do rusoviec ale tiez ziadna vyhra. Uz mam pocit ze dobry gynekolog ani neexistuje, kazda baba na toho svojho nadava. A na sukromnika nemam peniaze a tiez nie je garancia ze bude super.

aha:)

Tak to mi je luto, ale unikla mi pointa-mas este 1 vajcovod a len asistovana reprodukcia ? To je divne (inak k Holecovej chodim aj ja)...kym mas vajecnik, tak stale mozes normalne otehotnie, pretoze sa ti ma kde tvorit vajicko

scar

tak prave s touto lekarkou mam ja velmi zle skusenosti... poca asi 7rokov co som k nej chodila a stazovala sa na silne menstruacne bolesti tak mi len povedala ze vsak musim nieco vydrzat, tak som to tak brala vsak asi vie co robi, ale po case som sa dostala k inej lekarke a ktora mi prisla na to ze mam na vajecniku obrovsku cystu... nasledovala operacia kde som skoncila bez vajecnika aj vajcovodu na jednej strane a moja sanca na otehotnenie je len pomocou umeleho oplodnenia... takze tato lekarka nikdy viac...