potebujem poradit,spravil sa mi vacok na vo vnutri na zubach vak,bojim sa co sa mi moze stat do rana????????????
Zuby alebo hnisavy vacok na dasne
Nuz ja si problemy s hnisanim riesim sam iontoforezou striebra, co vytlcie vsetky mikroby a o ostatok sa postara telo. Pozri cez Google.sk pod mojim nickom a slovom zapal hnisania a striebro.
Kevy som to vedel pred 50 rokmi, asi by som mal este plny chrup. Ale zubarska opatera ma pripravila o hodne zubov, co sa mi rozne pokazili a niektore uplne boli znocene obrusovanim na drzanie mostikov. Aj to velmi zdoraznovane cistenie zubov je znacne neucinne, lebo tam vzdy zostane dostatok potravy pre skodlive mikroby a jedina ucinna pomoc je teda systematicky si tam nasadzovat uzitocne=probioticke mikroby, co vytlacia skodlive. Pozri pod "oral probiotics"
200 rocne hnutie sterilizacie, tj "treba vybit vsetky mikroby" je neucinne a je to celkove tragicky omyl, lebo mnohe mikroby su nam uzitocne a kedze zijeme obklopeni mikrobami, nemozeme sa im aj tak vyhnut.
skús ísť k zubárovi... on ti vyvrtá do zubu dieru... vačok vytlačí... potom buď zablombuje alebo vytrhne...pokiaľ to je starý zub, vytrhne, pokiaľ nový, bude sa liečiť a dá ti plombu ..
Pri umyvani zubov som si buchol do dasna a den nato sa mi tam spravil biely vačok hnisu. Dnes som si ho prepichol a hnis vytlačil ale stale ako keby tam ostal
Čo mam robit
tak potrebujem radu či s tým mám isť k zubárovi , mam jeden v predu asi už 2 mesiace stále mi z neho vytehá hnis tak že sa to tam nahromadi a vypučim to ako vyrážku , a teraz sa mi spravyl v zadu na ľavej strane pri jazyku další a odosť večší tiež som ho vypučil klasicky ako vyražku kedže to bolo pieje mo otravuje ma to , viete mi niekto poradiť ?
mam pri dasne hnis vačok co mam snim robit ?? prosim pomoc
No to iste sa pytam aj ja =D.
Mam na dasne taky dlhy vacok ako po jedle len s rozdielom ze je pod kozou xD.
Prepychnut alebo NIE . Alebo ist za Stomatologom a tam to riesit .
Neboli to ale tlaci sa mi jedna osmicka a boli ma ta strana ...
Masirovat asi NIEEE .
Nejaky Stomatolog na chat?
cakas dieta abo kojis,lebo mi nie je jasne ako to myslis,ze by si mohla ublizit dietatu.nuz zvaz si to,ale osobne si myslim ze v tomto pripade je riziko mensie ako prinos,tak to prepichni,ako si zvyknuta a preplachni si potom pre istotu usta antibakt.ustnou vodou ak mas,alebo aspon slanou vodou,aj ked to bude hnusne:/ jasne,mozme pokecat dakedy,ale teraz uz idem spat,tak sa drz a mozes napisat ako si dopadla
dakujem si zlata a budem rada keby sme este niekedy pokecaly,ale nie o mojich zuboch
ano aj ja som uvazovala nad tym,ze by som to mala prepichnut,ale ked ja tom z vnutornej strany a obavam sa ci si tym neublizim viac,ked som mala vacky vecsnou som ich pukala,ale mam male dieta a bojim sa ze sa mi moze prihodit nieco zle
inak zubar ti to tiez zrejme prepichne,lenze mal by to urobit sterilnejsim nastrojom..mozno ti da aj antibiotika a mozno ti otvori zub,aby sa to mohlo liecit a hnis aby mohol odtekat.neboj sa,do rana sa ti nic zle nestane,v najhorsom bolest a opuch tvare,tak sa drz