Problem udrzat moc

Príspevok v téme: Problem udrzat moc
smutna :((

odkedy sa pamatam ked som bola mala tak som s tym mala problem, udrzat moc, ked ma niekto steklil alebo ked som sa velmi smiala, najhorsie je ze teraz mam 16 rokov a je to stale tak...citim sa strasne trapne sa niekomu zdoverit, neviem co mam s tym robit...mate niekto podobny problem??co by som mala robit?prosim poradte mi...

gabikamudra

ti co mate problem s udrzanim mocu vyskusajte moj tip, uzivala som pripravok ive inkontinstop trvalo 2 mesiace a problem zmizol nadobro

poradím

cvičiť tak že keď budete cikať na wc snažiť sa zastaviť a pustiť cikanie, a pri cikaní vôbec nesmiete tlačiť, aby ste sa rýchlo vycikali, ale cikať tak ako to ide samo.

neštastná

smutná mám rovnaký problem mám 25rokov a trápi ma to asi od mojich 14rokov nikomu som to nepovedala až sa mi to raz stalo pred mojim manželom . Je to strašna hanba. Nikdy ma nenapadlo že to mam riešiť z lekárom ale stáva sa mi to stále častejšie a už nie iba pri silnom smiechu a hoci som pred 1min. močila aj tak sa mi to stane. Som neštastná:(

BáRAKMCJ

MáM 42R,A MáM TAKý PROBLéM,žE ZA NORMáLNYCH OKOLNOSTí BY SME MALI VYPIť TAKé 2-3 L VODY,LENE JA KED VYPIJEM 2DCL VODY ALEBO NEBODAJ 0,05L TAK NEVYDRžíM ZA POL HOD.UDRžAť MOč,AKOLKO JA CESTUJEM A PRíDEM DOMOV O Tú POL HOD. TAK MáM čO ROBIť ABY SOM DOBEHLA NA WC A POCIKáM SA JE TO NORMáLNE,LEBO JA BY SOM RADA TOHO VYPLA AJ VIAC,LEBO MA AJSMEDí LENžE KôLI TOMUTO PROBLéMU PIJEM VäčšNOU VTEDY KED VIEM,žE MáM KAM UTEKAť VIEM,žE TO NENISPRáVNE ALE....čO STYM.DAKUJEM.

karioll

najdi si velmi dobreho urologa,napr.v ba na kramaroch,urologicka klinika.tam take veci robia,hovoril som s jednou zenou ich pacientkou,mala velke problemy s mocenim a z tenkeho creva jej spravili novy mechur.a samozrejme nie vela cukrov,alkoholu a bielkovin a oblicky v teple

zuzic

smutna ja mam 15 a tiez taky problem ked sa moc smejem...neviem ako sa toho zbavit...vzdy ked idem niekdde s kamosmi berem si vlozku...

domo

ja som na tom horsie.pocikavam sa skoro vzdy a to mam 25 rokov! lekari mi povedali ze sa to neda liecit lebo mam velmi priechodny mocovy mechur. musim nosit plienkové nohavicky.