JE MOZNE TAKTO OTEHOTNIET?!!!

1Pomoc prosim

Dobrý deň potrebujem pomôcť mám 15 rokov a mám frajera... boli sme u neho doma a urobila som ho rukou, utrel sa a asi o pol hodinu do mna len raz vošiel bez kondomu... nenapadlo nás hneď že čo sme urobili a že čo z toho môže byť dala som si radšej tabletku po... elleone. Bolo to deň po ovulácii (pisala mi to aplikácia na menštruáciu) Myslite že z toho môže niečo byt? Vopred ďakujem za odpoved

MICH22

S frajerom sme skúšali nové veci a bol vo mne asi len špičkou na chvílku a vobec nic sa nestalo no ja sa aj tak bojim toho ci niesom tehotná ... Pomôžte prosím...

Fero M.

,,nevieme presne ci bol vo mne´´

Radšej to nekomentujem a po 2. áno aj ked víde trošku vonku a je to výlučok ´´kvapočky lásky´´ tak v 50% obsahujú spermie schopné oplodniť.

Kúp si tehotenský test a máš pokoj. A za dalšie ak neviem ako a čo sa robí, tak mu druhy krát povedz nech ho vopcha do dveri a naštaduj si niečo o sexe, lebo sa kludne môže stať že budeš 18 ročná mamička krásnych 3 ročných dvojčiat.

A nezabudni to povedať všetkým spolužiačkam...

Magy

pohlavny styk sa nenazyva "to", "sa urobil" sa pise ejakuloval atd. pis ako dospely clovek (pokial nim si) a nie ako 9 rocne dieta.
to, ze dosiahol vrchol a ejakuloval mimo teba ani zdaleka neznamena, ze ta nemohol oplodnit. tomuto druhu "antikoncepsie" sa hovori prerusovana suloz. a je jedna z najmenej spolahlivych. k uvolneniu mensieho mnozstva muzskeho semena a ejakulatu moze dojst a dochadza aj pocas pohlavneho styku, pred samotnym vyvrcholenim.
k meskajucemu menzesu - moze to byt zapricinene mnohymi okolnostami a faktormi, (stres, choroba, hoci aj obycajne prechladnutie) ale istotu nemas. rozhodne doporucujem spravit si tehotensky test. az potom budes vediet naisto.

pomoc

Potrebujem pomocť mali sme to s mojim chalanom a pred tym než sa urobil tak zo mna vyšiel a a spravil sa vonku a nie do mna lenže mne už meška menzes asi 5 dni alebo tak je možne ze som otehotnela? :( prosím potrebujem poradiť odpíšte čo najrýchlejšie proooosíím ďakujem

blee

nuz holky:))
stavaju sa vsaeliake veci:)))
k tomuto pripadu len tolko, ze si davajte vazne pozor co robite s priatelmi, hadam poznate predcasnu ejakulaciu ci kvapocky lasky, tie chlap neciti ze idu von a mozete sa pripravovat na materstvo.
tie kvapocky lasky moze ale nemusia obsahovat sperma, a treba si na to davat pozor. a argumenty,ze iste sa nevystriekal do mna budu potom na nic.
je pravda ,ze ked sa zhrnu vsetky faktory, tak ta holka nebude (uz iste nie je) tehotna,len som chcel podotknut ze sa stavaju vseliake veci.
spermie vo vlhkom prostredi prezivaju,
a zena moze otehotniet hoci kedy(hoci je to malo pravdepodobne), boli pripady ked sa par vyspal pocas kramov, co uz, ale zena ostala v tom, jednoducho sa to stalo.
treba byt vo vsetkom obozretny, a nestaci len to ze bol dnu a nestriekal, alebo striekal iba vonku....

holka

ja som ho uz dostala-menzes,ale mi aj rychlo skoncil,po 1 dni...takze teraz uz vobec nechapem....ale ved je samozrejme ze ked ce baba otehotniet musi tam byt vystrek spermii a nie len take hranie....no nie?